Hogyan lehet valaki 20 évesen diplomás? Én nem értem.
Nekem pl 18 evesen meglesz a diplomam, pedagoguskent, ovononek es tanitononek kikepezve...ezzel tanithatok, ilyen kozepsulit vegzetem(vegzek iden).
nemtudom Te milyen diplomara gondolsz...
A középsuli ad diplomát?
Én gépészmérnöki diplomára gondoltam, mert ezzel dicsekedett egy ismerősöm.
Elméletileg lehetséges, ha azt vesszük, hogy az illető már 17 évesen felvételt nyert az egyetemre, mert mondjuk a 18. évét csak június végén, július elején tölti be. nekem is volt pár ilyen osztálytársam anno. és mivel most már az orvosi és a jogi képzést leszámítva 3 év alapszak után kap az ember diplomát, így simán lehetséges, hogy mire kézhez kapja a dipl. osztón, még éppen nem tölti be a 21-et.
18 évesen viszont lehetetlen diplomát szerezni. az max egyfajta szakképesítéses bizonyítvány lehet. diplomának az egyetemi/főiskolai tanulmányok befejezése után kapott oklevelet nevezzük.
Bár az új bolognai rendszerhez nem értek, de elvileg én is lehettem volna 20 évesen diplomás.
83. augusztusi vagyok.
89. szeptemberében kezdtem az általánost, mert állítólag unatkoztam az oviban (elvileg maradnom kellett volna még 1 évet, kétszer jártam így a középsőt, de sosem voltam nagycsoportos)
2001-ben érettségiztem tavasszal, akkor még nem töltöttem be a 18-at.
ha rögtön kezdtem volna a 3 éves sult, akkor 2004 tavaszán diplomáztam volna és akkor még nem lettem volna 21, csak 20.
Így elvileg lehet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!