Szerintetek hogy bírjam ki ezt az egy évet?
Figyelt kérdés
Valahogy nem nagyon várom a sulit, pedig már vészesen közeledik. Tavaly sem voltam odáig, hogy újra menni kell, de akkor valahogy más volt. Most egyáltalán nem várom és úgy érzem, hogy nem akarom el sem kezdeni. Ráadásul ez az utolsó évem, de ettől csak még jobban félek. Szalagtűzés, ballagás. Ezeken nem szeretnék részt venni például. És akkor ott van még a sok vizsga. Ráadásul megint el kell viselnem a sok gyökér osztálytársamat...2011. aug. 22. 23:33
1/9 anonim válasza:
Jaj, de ismerős.. :S
De hidd el, ha én kibírtam, akkor te is ! :D
2/9 anonim válasza:
Egy évet féllábon is kibírsz, nyugtasson az, hogy rá egy évre bekerülsz a felsőoktatásba (vagy dolgozol), új élet, új társaság, nagyobb szabadság:)
3/9 A kérdező kommentje:
Én is ezzel áltatom magam, hogy simán kibírom, de tudom, hogy nem lesz könny. És a tavalyi év is egy katasztrófa volt, szeretném, ha legalább az uccsó évem jól telne el.
2011. aug. 22. 23:45
4/9 anonim válasza:
Én átérzem a helyzeted. Engem a középiskolában kiközösítettek,alig volt 1-2 barátom azért mert nem vagyok olyan nagyszájú aki beszól mindenkinek. Nem is nagyon beszélgettem mert ha hozzámszólt valaki akkor is vagy valami sértőt mondott,ha én próbáltam beszélgetni akkor meg elkezdtek röhögni. Kész katasztrófa volt az a 4 év,ráadásul az osztályfőnököm is egyfolytában piszkált hogy miért nem vagyok nagyobb szájú stb. A legjobban a 4. évtől féltem mert volt szalagavató,szerenád,ballagás stb. Nekem még is a legjobban a 4. év "tetszett" mert úgy voltam vele hogy ha 3 évet kibírtam akkor ez az egy már semmi. A szalagavató nagyon jó volt,a többieket lesz*rtam hogy mit gondolnak a szüleimmel foglalkoztam és nagyon jól éreztem magam. A szerenád már annyira nem tetszett mert a sok h*lye idióta osztálytársammal kellett lennem. A ballagás is nagyon jó volt mert ott is a szüleimmel és a rokonokkal foglalkoztam a többiek nem érdekeltek. Ezután már csak az érettségi jött,amire azért kell tanulni. Most megyek majd egyetemre,remélem ott normálisabb emberek vannak akik nem közösítenek ki valakit csak azért mert nem szólogat be lépte-nyomon mindenkinek. Szerintem ne foglalkozz a többiekkel,a 4. év már csak az érettségire való felkészülésről és a szalagavatóra,ballagásra,szerenádra való felkészülésből szól. Gondolj arra hogy elvégzed a sulit,leérettségizel aztán a többieket el is felejted.
5/9 A kérdező kommentje:
Engem nem közösítenek ki, nem azért utálom, hanem mert egyszerűen utálok olyanokkal lenni, akikkel csak felszínes a kapcsolatom. A többiek csak állandóan azon morfondíroznak, ma kit üssünk meg stb. -.- És akkor ilyen emberekkel legyek egész nap... Meg volt már olyan eset is, hogy szünetben kimentek és részegen jöttek vissza.
2011. aug. 23. 00:26
6/9 Tetszik a válasza:
Kérdező, most felismertem magam ebben a témában.
Én is utolsó évemet töltöm a gimnáziumban. Én se vagyok szívesen az osztálytársaimmal. Valójában 3 évet eddig kibírtam, mert az iskolából tulajdonképpen mindenkivel jól el tudom tölteni az időmet, kivéve a saját osztályommal. Tegyél rá, hogy mit akarnak a társaid, én is teszek rája! Igazából most már nem is kell annyira figyelembe venni a házirendet, mit csinálhatnak? Nem vesznek fel jövőre? :) Vedd az egészet lazán, és készülj az érettségire, vagy ne készülj és akkor felvételiknél kisebb lesz a konkurenciám ^^
Érezd jól magad, és ne hagyd, hogy pár gyökér elrontsa az életed legmeghatározóbb részét...
7/9 anonim válasza:
Én is utáltam a gimit. De az utolsó év a legkönnyebb, mivel már nem veszik annyira komolyan. Vagyis... tanul, aki akar, és szórakozik, aki nem. Sok idő elmegy a sok szervezkedéssel is, amikről akár le is léphetsz. Nyelvvizsgákra való készülés miatt is heteket vettem ki. :D Bár sok vizsgát tettem. Érettségi előtt van, aki 1 hónapig be se járt, mert... csak. És ez az év amúgyis rövidebb 1,5 hónappal. ;)
8/9 anonim válasza:
Átérzem a dolgot én is. :) Nem jó a sok gyökérrel együtt lenni. Az én otársaimat az zavarja, hogy nem vagyok egy felszínes hülye mint ők. Hát ez van. Utolsó év ezt már fél lábbal kibírod. Vigasztaljon, hogy nem vagy egyedül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!