Hogyan birjam ki ezt a 4 évet? érettségiig
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 09:20
1/4 anonim válasza:
Nehezen:)
Én megzuhantam az első 2 hét után.XD 2x annyit kell tanulni,mint eddig. Csomó időmet elveszi az utazás.Egyenlőre barátaim sincsenek...
De a tanuláshoz jó stratégia,hogy elgondolkodsz azon hogy mi akarsz lenni,és azokat a tárgyakat tanulod nagyon amik ahhoz kellenek, plusz a többi kötelező érettségi tárgyat.A többit meg kihozod 3-as 4-esre.
2/4 anonim válasza:
Majd meglátod milyen gyorsan elfog röppenni ez az idő....
3/4 anonim válasza:
én emlékszem a gólyaavatónka,olyan mintha még tegnap lett volna és mostmár 3.os vagyok már csak egy évem van hátra:)
Ha minden nap ugy kelsz fel,hogy csak ez a nap menjen el nekem ugy gyorsabban telik szerintem az idő...:)
vagy veszel egy naptárat,és ha végeztél a sulival akkor lehúzod azt a napot:)igy ugy látszik hogy gyorsabban telik az idő:)
4/4 anonim válasza:
Én inkább azt mondom, hogy élvezd ki ezt a 4 évet, barátaid hamar lesznek!: Én is kb most voltam elsős és már túl vagyok az egészen és fősulira járok... Nagyon hamar elrepül ez a 4 év, annyira nem kell szenvedni!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!