Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan frissítsem az agyam? :DD

Hogyan frissítsem az agyam? :DD

Figyelt kérdés
Most leszek 10-es, és eddig igazából sosem tanultam mindig óra előtt szünetben benyaltam az anyagot aztán kérdezzenek bármit...de most nyáron olyan mintha "bepállott" volna az agyam..úgy érzem magam mint egy 200 kilós rozmár, de komolyan...hogy legyek megint "fitt"?:D
2011. aug. 18. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy, majd hozzászoksz. Úgyis csak egy új osztály jön nem valami váltás (általános-gimi gimi-fősuli/egyetem) nem lesz nagy kunszt hozzászokni megint a dolgokhoz.
2011. aug. 18. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
telepítsd újra :D
2011. aug. 18. 14:51
 3/4 anonim válasza:
Nézd át a korábban tanultakat.
2011. aug. 18. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen az életviteled, de lehet, hogy sportolnod kellene, vagy többet mozognod, attól biztosan nem lenne "bepállva"=D
2011. aug. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!