Miért ilyen rövid a tavasziszünet?
Figyelt kérdés
Összesen hat nap, ebből 3 az igazi szünnap. Miért nem tarthat ezen a héten végig????:\'( Olyan szomorú vagyok miatta...2009. ápr. 14. 17:13
2/12 A kérdező kommentje:
Te íratsz holnap dolgozatot? Ha akartál, hát NE TEDD!!!!:)
Velünk iratnak és ez elrontja még ezt az egy utolsó napot is.:(
2009. ápr. 14. 17:27
3/12 anonim válasza:
én se örülök,hogy ilyen rövid.Ráadásul mi holnap kisvizsgázunk magyarból,csütörtökön meg bioszból.
4/12 anonim válasza:
Dehogy íratok! Én nem vagyok szadista:))
5/12 A kérdező kommentje:
Második: Nálunk barátom matekból próbaérettségi holnap.:(
Pedagógus: Igazán kedves tőled, biztos szeretnek a diákjaid.:))
2009. ápr. 14. 20:31
6/12 A kérdező kommentje:
Am a kérdésre még nem válaszolt senki. xD
2009. ápr. 14. 20:32
7/12 anonim válasza:
Köszi! Hát kérdezd az Oktatási minisztert. A SZÜNETEKET Ő HATÁROZZA MEG. 1 tanévben az igazgató 5 rendkívüli tanítási napot rendelhet el de ezt tartogatni szokták okosan:)
8/12 anonim válasza:
Minisztériumi rendeletben van meghatározva a tanév tanítási napjainak száma, gimnáziumban 181. Egyik szünet csak a másik rovására lehet hosszabb. Az igazgató szabadon rendelkezik 5 tanításmentes munkanappal, azzal éppen meghosszabbíthatja valamelyik szünetet, de akkor év közben nincs mondjuk értekezlet miatti szünet.(Magánvéleményem, hogy szerintem is arcátlanság a szünetnek csúfolt három nap.)
9/12 anonim válasza:
Nálunk legalább nem csúfolják szünetnek, egyszerűen nincs szünet. (BME)
10/12 anonim válasza:
lehet,hogy rövid a tavaszi szünet,de a nyári szünet viszont hosszú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!