Felvételi sorrend? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok!
3 szakot jelöltem főiskolán, 2 alapszakot és 3.ként egy FSZ képzést.
Sajnos úgy alakult, h biztos nem elég a pontom alapszakokra. Legvégén van az FSZ képzés, hozzam előre az első helyre?
Mindenképp szeretném , h oda felvegyenek és elég is bőven a pontom. Mennyire számít a sorrend?
Köszönöm!
Úgy jelöltem anno a sorrendet amelyik a legjobban érdekel az került előre, de 50 pontot biztos nem csökken a ponthatár.
Érdekel az FSZ képzés is, tehát szeretném ha oda felvennének, de lehet h előbb azokat veszik fel akik első helyen jelölték meg, nem? És az is előfordulhat, h így már nem férek bele a létszámba, mivel 3.ként jelöltem csak meg. Remélem érthető amit írok.
Szia!
Nyugi, semmilyen előnyt nem élvez másokkal szemben az, aki első helyen jelölte meg az adott szakot, mint aki 2. vagy 3. helyen. Egyedül a pont az, ami számít.
Egy példa: Jani megjelöli első helyen ezt a szakot, és van 290 pontja. Te megjelölted ezt 3. helyen, de van 300 pontod. Akkor abban a bizonyos rangsorban Te előrébb fogsz kerülni, hiába csak a 3. helyen jelölted meg. Érthető? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!