Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért KELL piálni és miért...

Miért KELL piálni és miért menő merevrészegnek lenni a felsőoktatási évek alatt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az érv nemcsak hogy elvont, de nem sok köze van ahhoz, amit én írtam:) Az ivás nem illegális, nem kell szüleinknek felelősséget vállalni érte, és nem okozunk kárt senkinek, maximum magunknak. De mint már írtam, nem arra célzok, hogy jó ha valaki végig issza az egyetemi éveit, de ha már valaki ki akarja próbálni, akkor erre a legmegfelelőbb ez az időszak. Szerintem abban mind egyetértünk, hogy nincs visszataszítóbb egy teljesen részeg 14-15 évesnél, vagy 30-35 évesnél (megjegyzem utóbbi esetben már valószínűleg komolyabb problémák is vannak az illetővel). Inkább élje ki magát mindenki az egyetem alatt, aztán éljen józan, nyugodt életet később...:)
2011. aug. 17. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen ez mondjuk igaz. Normális keretek között szerintem sincs gond az ivászattal, de sajnos kevés olyat láttam eddig, ahol megmaradt a társaság elfogadható határokon belül.
2011. aug. 17. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez még mindig jobb, mint amit a 14-15-16 évesek csinálnak "partihányás"-néven vagy pedig az alkoholista apa veri a feleségét.
2011. aug. 17. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Itt Debrecenben azért, mert nagyon laza az egyetem, jó szórakozási lehetőségek vannak (Lovarda, Kazánház stb). Vizsgaidőszakban sem kell megszakadni , a vizsgákon az emberek átlag 80 %-a átm,egy. Szóval miért ne? márcsak unalomból is.
2011. aug. 19. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!