. Lehet ennek a versnek valami jelentősége még a XXI. században, vagy csak simán azért csináltathatta, mert azt hitte, hogy menő? Én ezt nem értem. Elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés
Ha már Szabadság Szerelemről volt szó, nemrég láttam egy nőt, akinek Petőfi Szabadság, Szerelem című verse volt a karjára tetoválva
2010. okt. 10. 08:42
 1/3 anonim válasza:
Szerintem azert csinalta hogy figyeljenek fel ra vagy csak irodalom maniakus es mar nem tudja szegeny hogyan fejezze ki az irodalom vagy Petofi iranti szeretet.....szerintem ez rohejes
2010. okt. 12. 15:27
 2/3 anonim válasza:
Erre a kettőre vágyik a nő és kicsit kattant..
2010. okt. 13. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem ennek a versnek 200 év múlva is lesz jelentősége, nekem legalábbis most a 21. században van. De ettől függetlenül azért nem tetováltatnám magamra, az már kicsit beteges. Nade kinek mi jön be...
2010. okt. 13. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!