Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így még adhatok be pótjelentke...

Így még adhatok be pótjelentkezést az idén?

Figyelt kérdés
Idén érettségiztem és rendes jelentkezést adtam is be, de amit első helyen jelöltem meg (és ahova a legjobban menni szerettem volna) oda nem vettek fel. Biztonságból megjelöltem egy másik sulit is, oda elég is a pontom, de eredetileg sem akartam odamenni. Most találtam egy sulit, ahol tanulhatnám azt, amit szeretnék, de nem tudom, hogy adhatok-e be pótjelentkezést így. Februárban még nem tudtam, hogy ott is indul ez a szak, a másik szakot meg nem jelöltem meg ott, ami érdekel még.. Tudom eléggé felelőtlen voltam, de mostmár mind1. Volt valaki hasonló helyzetben? Ha igen, mit tudtál tenni? Mit javasoltok mit kéne tennem? Előre is köszy a válaszokat.
2011. júl. 26. 13:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a választ. Sokat segítettél vele, de azt hiszem maradok az OKJ-s képzésnél. 1 évesre megyek és közben lerakok egy nyelvvizsgát, és jövőre újra jelentkezem. Igen, ezt én is hallottam, de nekem úgy rémlik, hogy majd csak a mostani 7. osztályosokat érinti. Egyébként van egy emelt szintű érettségim is, szóval remélem, hogy mostmár minden rendben lesz. Mégegyszer köszy a választ és sok sikert neked is a suliváltáshoz. Majd írd meg, hogy átvettek-e a másikba:).
2011. júl. 28. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!