Hunfalvy vagy Babits? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Mindenféleképpen japánt szeretnék tanulni.Melyik a jobb iskola?Hol tanítanak jobban,milyen a közösség?Ha van kollégium melyiknek szebb,igényesebb? Amúgy nekem a Hunfalvy szimpatikusabb.2011. júl. 24. 13:25
11/16 A kérdező kommentje:
Végig csinálnám ha már egyszer elkezdtem.
Persze,tudom hogy nem egyszerű.
Amúgy vagy addiktológusnak mennék, vagy ha nem jön össze tolmácsnak.
2011. júl. 27. 14:42
12/16 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Hunfalvy, én is oda járok igaz, hogy németes osztályba, de van egy pár japános akit ismerek és mindig mondják, hogy nagyon jól tanítják nekik. Hunfalvynak van két kollégiuma, Ady és Káldor, én a Káldort javaslom, mert az adyba csak a tanulással foglalkoznak a tanárok és a diákok is, ha nem 5,0 az átlagod akkor máris te vagy a fekete bárány... Káldorba nem veszik annyira szigorúan a tanulást, ott jól tudod érezni magad, nem streszelsz állandóan az átlagod miatt..
Remélem tudtam segíteni!!!
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítettél.:)
2011. aug. 13. 10:43
14/16 A kérdező kommentje:
Azt még had kérdezzem meg,a Káldorban külön kollégiumuk van a fiúknak és a lányoknak?
2011. aug. 13. 10:46
15/16 anonim válasza:
Igen, a felvinci úton fiuk vannak, a donáti és a bakfart Bálintba pedig lányok. Bár a Bakfarkba van egy fiú szoba lent a földszinten, de ők még "picik". Mind fociakadémiába jár 11-14 évesek.
16/16 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.
2011. aug. 16. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!