Hunfalvy vagy Babits? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Mindenféleképpen japánt szeretnék tanulni.Melyik a jobb iskola?Hol tanítanak jobban,milyen a közösség?Ha van kollégium melyiknek szebb,igényesebb? Amúgy nekem a Hunfalvy szimpatikusabb.2011. júl. 24. 13:25
1/16 anonim válasza:
szia
szerintem japánt egyetemen kezdj el tanulni, középiskolában tanulj olyan nyelvet, amiből normális nyelvvizsgát tudsz tenni majd később, amire jár plusz pont... a hunfalvy mellett az szól, hogy jó helyen van, az 1. kerületben, de ennyi... nem rossz suli, de azért egy gimi jobb...
2/16 A kérdező kommentje:
Egyetemen is japánt tanulnék,viszont a Hunfalvy-ban japán-angolt.Angolból tudnék letenni nyelvvizsgát.Akkor szerinted a Babits?
2011. júl. 24. 15:30
3/16 anonim válasza:
szerintem egyik sem
tanulj japánt magántanárnál, úgy jobban jársz, hidd el
4/16 A kérdező kommentje:
Magán tanárnál sajnos nem tudok,nem engedi az anyagi helyzet.Miért nem ajánljátok egyiket sem?
2011. júl. 25. 23:15
5/16 anonim válasza:
mert a japán nyelv oktatása mindkét helyen gyenge
6/16 A kérdező kommentje:
Még ha gyenge is többre megyek vele mint a semmivel.Maga az iskola jó?
2011. júl. 26. 19:21
7/16 anonim válasza:
miért akarsz ennyire japánt tanulni?
8/16 A kérdező kommentje:
Japánba szeretnék költözni,ahogy pedig kell a nyelv.
2011. júl. 26. 21:56
9/16 A kérdező kommentje:
Mellesleg maga a nyelv is tetszik.
2011. júl. 26. 21:57
10/16 anonim válasza:
hááááát.... ez így elég sovány... szerinted ez az érdeklődés kitart egész életedre? mert a japán nyelvhez csak úgy érdemes nekiállni, ha az ember végig is csinálja..
ha közgáz írányába szeretnél továbbtanulni, akkor hunfalvy, ha még nem tudod, akkor babits...
de ennek a japánban élős dolognak még nézz utána szerintem, mert azért nem olyan egyszerű.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!