AZ OKÉ, hogy felvettek (BTK-szociológia), de mikor fogom megtudni, hogy ki lesz az osztályfőnököm?
A Váci uccán? Még szerencse, hoyg tudsz írni. Úgy megnézném ,hogy hogyan boldogulsz egyedül az életben :)
Azt meg csak sajnálni tudom, hogy elsődleges szempont a munkaválasztásodban a pénz.
Még valami. Mindenbe belekötsz, buta érveket használsz fel, és azt gondolod, hogy mindenki, de mindenki hülye csak te nem. Szerinted miért lett 7 oldalnyi válaszod 1 nap alatt? És miért ír mindenki, szinte kivétel nélkül "bunkó" kommenteket? Azért, mert felháborító, amit művelsz.Nem veszed észre, hogy a hiányos tudásoddal itt nem mész sokra?
Tudod, azt mondják, hogy a körülötted lévő világ egy tükröt tart eléd. Nézz bele a tükörbe, amit a válaszolók raktak eléd. Ne harcolj az igazadért, mert az nem létező.
Az érveléseddel saját magadat húzod le. Olyan vagy mint az az ember, aki beragadt a mocsárba, és rúgkapálva próbál kijutni, de ezzel egyre mélyebbre süllyed.
Akkor nem tagadod, hogy jobbikos vagy ^^.
És szerinted, az, aki cigányozik, cigányokat félemlít meg és tart rettegésben, aki felgyújtja a házaikat, annak kellene kioktatnia engem? Nézz magadba! NAGYON mélyen! :@ :@ :@ :@
Ahhoz meg inkább nem is fűznék semmit, hogy Istennel minden lehetséges. Ha mégis, holnapra kérem vissza a szvarovszkiból azt a szemet, ami beleesett lefolyóba. De pont azt, nem másikat! Vagy jobbat mondok: egy olyan követ kérek, amit még Isten sem tud felemelni és az van rávésve, h "Take that, b*tch! Greeting from Descartes"!
"szvarovszki" :DDDDDDDDDDD
csak nem roma vagy kedves Kérdező? a sértettségedből és a színvonaladból végülis már rájöhettünk volna....
RE:13:55
Jaj, csak nem még egy államilag támogatott BTK-st tisztelhetünk benned, drágám? Elírtam képzeld! ÉS? Váci utcza, tessék itt van!
Megmondom én neked, hogy miért kapott 7 oldalt egy nap alatt! Mert Magyarország tele van bunkó és szélsőséges emberekkel. Ezek főleg vidékről származnak egyébként. És ezek a bunkó és szélsőséges emberek elirigylik a másokét, lebunkózzák, ha kérdez bármit is, mert náluk a tudatlanság ugye a megszokott és még a tudást is elirigylik! NEM ÉN kerültem mocsárba, hanem ezek mind! :@ :@ :@ :@ Ezek a szélsőségesek, pont, ahogy papa mondta, elszabadultak most Orbán alatt és mindent maguknak követelnek! Olyan emberektől, akiknek a tolerancia, a szegények megsegítése és ez az még élő fogalmak. Nagyon könnyű ám cigányozni, meg ujjal mutogatni az MSZPre, csak nem vagytok hajlandóak kinyitni a szemeteket, mert bunkók, mert vidéki parasztok vagytok. Ennyi.
RE:14:04
Csak gratulálni tudok, kedves Jobbikus #2, hogy már te is kezded a cigányozást. ANNYIRA de annyira utálom >:@!!!!!!4444
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!