AZ OKÉ, hogy felvettek (BTK-szociológia), de mikor fogom megtudni, hogy ki lesz az osztályfőnököm?
Ilyen tényleg nincs... Az még OK, hogy nem tudja, hogy nincs osztályfőnök a felsőoktatásban... Jó, fogadjuk el, hogy burokban élt az utolsó egy évében, és nem tájékozódott. De hogy azt sem tudja, hogy nem költségtérítéses-szte-s a két ellenpólus, hanem költségtérítéses és államilag finanszírozott... Hogy töltötted ki a jelentkezési lapot??? :O
Szociológusokkal Dunát lehet rekeszteni, de ez még Neked kapóra is jön, hisz úgyis egy magadtól elszállt pesti vagy...
most miért bántjátok?
honna a francból kéne tudnia h nem lesz ofője?
-honnan
jajj de sok okos van
mert a most válaszolók 100%-a mindent tudott a főiskolai/egyetmi létről
más születésükkor..:s
pfff
kedves kérdező:
osztályfőnök nem lesz
viszont néha szokott lenni évfolyamfelelős tanár, akihez bármikor lehet fordulni..
sajna az apró-cseprő ügyekben tényleg magad kell helytállnod, de információkérrt fordulhatsz ehhez a tanárhoz
illetve a csoport (felsőoktatásban nem osztály van) is szokott választani egy csoportfelelős/évfolyamfelelős személyt, aki tartja a kapcsolatot a tanárral/tanárokkal.
Az egyszerűség kedvéért. Hogy ne az
bocs véletlen befejezetlenül ment el a hozzászólásom--
folytatás:
szóval könnyebb a tanárnak/tanároknak egy közvetítő emberrel tartani a kapcsolatot, mint az egész csoporttal.
előző voltam
Nem szte-s vagyok hanem költségtérítéses :D
áááááááááááááááááááááááááá!
Gyakorikérdések! Én így szeretlek!
Nálunk sosem volt semmiféle évfolyamfelelős vagy hasonló. Jóban kell lenni a csoporttársakkal és élelmesnek kell lenni. Bár nekem a kérdező tűnik valami nagyon tanyasi kisgyereknek ezek alapján.
Amúgy én se szte-s, se költségtérítéses nem vagyok, ezt kapd ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!