AZ OKÉ, hogy felvettek (BTK-szociológia), de mikor fogom megtudni, hogy ki lesz az osztályfőnököm?
ÓÓÓ már jöttem volna a cinikus stílusommal lehordani Téged, végigolvastam az összes hozzászólást, erre kiderül, árnyékra vetődtem :D De így visszagondolva, kb a második oldalon már felvetődött bennem, hogy ilyen nincs :D. ÉS remélem is, hogy nincs.
De amúgy szabolcsi létedre, nagyon élethűen adtad a pestit :D.
Köszönöm ^^
Csak gondoltam kiemelem, hogy mások is szórakozhassanak egy kicsit még olvasván mindezen sorokat :DDDD
Te nagyon okos vagy nem mondom. Oda vagy magaddal, mert pesti vagy. Marha sokra mész vele. Pesten több paraszt gyűlt össze, mint vidéken összesen.Ne szövegelj, ha még azt sem tudod, hogy szte=Szegedi Tudományegyetem.
Tudod az egy "kis" tanya a Tisza mellett.
Jöjj már rá, hogy Pesten kívül is van világ meg élet. Azzal vagy olyan nagyra, hogy téged Pestre pottyantott a gólya.
végigolvastalak.imádlak:) 25l
isteni vagy...
kb mint első randi a tescoban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!