Van itt olyan aki szeptemberben lesz első éves a Corvinuson Nemzetközi Tanulmányokon?
Mivel még nem derültek ki a ponthatárok, így a szeptembertől elsőéves gólyák sem kaptak még semmit, majd július legvégén-augusztus elején kapják kézhez a csomagot. A beiratkozás az ún. 0.héten, idén a szeptember 5-ével kezdődő héten lesz, amiben az instruktorok segítenek majd.
Ugyanazt a dokumentumot, amit a gólyák kapnak és a részletes időpontokat és tudnivalókat tartalmazza, megtalálod majd .doc formátumban a T-Kar honlapján a közeljövőben.
Egy leendő harmadéves NT-s a corvinuson.
Nagyon köszi a segítséget,akkor hülyén emlékeztem,mert nekem úgy rémlett,hogy július első pár napjában van az eredmény...De köszi mindent.
A halasztáshoz le kellett tölteni egy kérvényt a honlapról,amiben meg kellett indokolni,hogy miért szeretnék halasztani,és ezt kellett leadni a tanulmányi osztályon (lehet,hogy levélben is el lehet küldeni,erre már nem emlékszem,én személyesen adtam be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!