Szeptemberben mennénk Afrikába, kimenőt kell kérni? Egyáltalán elengednek már az első héten?
Figyelt kérdés
Sajnos csak ekkora tudunk menni,de félek,hogy nem engednek el a suliból..megtehetik ezt?2010. júl. 26. 13:54
1/7 anonim válasza:
Vidd el az osztályt is kirándulni, akkor semmi akadálya.
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon vicces:D
de komolyan..vagy az orvosi igazolás is elég lesz?
2010. júl. 26. 14:00
3/7 anonim válasza:
írsz egy kérvényt az ofődnek vagy az igazgatódnak, hogy családi nyaralással mennétek ekkor meg ekkor ide meg ide, és hogy legyen szíves engedjen el. Ő meg szépen elenged :) Ennyi :D
4/7 A kérdező kommentje:
jól van csak,hogy első hét-_- akkor megnyugodtam köszi:D
2010. júl. 26. 14:07
5/7 anonim válasza:
én csak simán megmondanám, ofőmnek, ennyi.
6/7 <b>Chuck Norris</b> válasza:
Mi van akkor ha első hét? Nálunk általában lazább az első hét, szóval szerintem inkább akkor nyaraljon valaki 1 hetet Afrikában mint félév közepén. Szerintem nálatok is így van, nyugodtan zsírozd le ofővel. Ha pedig nem engednek el sajnos lebetegszel ... xD
7/7 anonim válasza:
Nekem mikor hasonlo volt, anyukam irt egy papirt az ofonek, es ennyi, elengedtek. Szulo alairasaval megiscsak hivatalosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!