Lehet-e az egyetemi képzési időt rövidíteni? Gondolok itt arra, hogy egy három évig tartó bsc-t két év alatt elvégezni. Van valakinek ebben tapasztalata?
Nemrégiben a HVG-n olvastam, hogy a 3+2-es struktúrájú képzéseket többen is 2+1 év alatt végezték el rövidítéssel./Nyilván előrehozott vizsga stb./
Van ebben valakinek tapasztalata vagy infoja, hogy ez hogy lehetséges?És mi a menete?
Megjegyzem, nem rossz egyetemekről és főiskolákról volt szó, Corvinus, ELTE, BGF, DE, tehát nem büfészakos képzések.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:54
Sajnálom, volt gyerekszobám, ezen nem lehet változtatni.
A kedvesség nem lapos kúszás de igazad van ez ma valóban kínos lehet az olyanok számára akik nem ismerik a köszönöm szó jelentését.
A hozzászólásod teljesen haszontalan volt.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:55
Nem értünk egyet a kommentelő hozzászólása nem volt válasz a kérdésre, csak önfuttatás.
Ha elolvasod az alatta lévő szinte egy időben érkezett kommentet és összehasonlítod ég és föld a különbség az információ szintjén.
A kioktatást megérdemelte.
Az vagyok, aki az első és második választ írta.
Az eredeti kérdésed az volt, hogy "Lehet-e az egyetemi képzési időt rövidíteni?"
Erre én leírtam a személyes tapasztalatomat (amit nem önfényezésnek szántam, hanem éppen alátámasztottam a válaszomat,) miszerint igen, lehet rövidíteni.
Arról én nem tehetek, hogy nem értetted meg a legelső válaszomat.
Egyébként a hozzáállásod és szövegértési képességedet látva kétségeim vannak, hogy neked sikerülhet-e, ugyanis nem gyalog galopp ezt végigvinni, nem kevés időt és erőfeszítést kíván meg, főleg nem "büfészakon". De amint látom, te szeretsz kioktatni másokat, és te tetted fel a kérdést, amire szerintem megadtam a választ a legelső hozzászólásomban, erre te minden ok nélkül eléggé bunkó módon reagáltál. Az ilyeneket az egyetem közelébe se volna szabad engedni... :)
További jó okoskodást, hiszen abban profi vagy. :)
ma 12:22-kor író:
Ott a pont! ;D
Köszönöm a második oldal hozzászólóinak, sikerült a primitív emberi hozzáállásukról tanúbizonyságot tenni.
Gratulálok hozzá.
A kérdés nem eldöntendő hanem kifejtendő.A többi részére nem reagálok a megnyilvánulásodnak, mert annál többet nem ér, hogy mosolyogjak rajta.
Az unokahúgom semmire nem kért, kint tölti a nyarat nálunk, szóba jött a kérdés és egyszerűen szerettem volna képben lenni a jelenlegi helyzettel.
Sikerült megkapnom rá a választ, természetesen nem tőletek.
Azt gondoltam intelligens és informatív választ kapok, de erre ti ketten alkalmatlanok vagytok, ez is mutatja, hogy otthon diplomagyár van, hiszen ha állításotok szerint valóban ??? diplomások vagytok /bár kétlem, inkább két unatkozó 13 évesnek tűntök/ akkor a fenti kommentek elég komoly szegénységi bizonyítványról tesznek tanúbizonyságot.A helyesírás is gyomlálásra szorulna.
"Ott a pont" először gondolkodtam is, hogy ez most komolyan le van írva?Ne haragudj de diplomás??? létedre csak támogatással tudsz érvényt szerezni magadnak ráadásul ilyen óvodás módszerekkel?Igazán vicces volt.:o)
Zárószóként a "szőkenős" viccek már akkor kimentek a divatból amikor kiköltöztem, az igényesebbek igyekeztek eredetibb poénokkal előállni.Ez is mutat valamit.
Felülemelkedvén a korlátoltságotokon, átengedem nektek ennek a kérdésnek a további "intelligens" kommentelését.Tegyétek kedvetekre.Lehet nyugodtan folytatni a pitiáner játszadozásaitokat, gondolom rendkívül hosszú a sor a munkanélküli központban így van időtök rá, mert unatkoztok, rám viszont várnak a betegeim.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!