Mit lehet csinálni/mivel lehet fogalkozni ha koleszba/albérletbe kerülök a városon kívüli egyetem miatt?
bulizni az újdonsült haverokkal, felmérni a terepet
felfedezni a boltokat, szórakozóhelyeket az adott városba
am úgy sem lesz sok időd ilyeneken rágódni, nem fogsz unatkozni
Én Budapestre mentem (közepes megyeszékhelyről) egyetemre, albérletbe: az első hónapokban kerestem a régebbi, szintén ott járó ismerősök társaságát, elmentem a szaktársaimmal ide-oda, kávézókba, teázókba... közben megismerkedtem másokkal is. Illetve az első két hónap a beszoktatás ideje volt. :D
Megnéztem, hol vannak a környéken boltok, egyéb üzletek, zöldséges, piac - minden, amire szükségem van. Vettem bérletet, néha csak úgy felültem egy buszra, aztán átszálltam egy villamosra, stb. Vittem magammal térképet, próbáltam szokni a közlekedést, mi merre van, hogyan célszerű mászkálni, hogyan gyors.
Egyébként lehet haverkodni, kirándulni, színházba járni vagy moziba, egyéb módon szórakozni egyedül vagy másokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!