Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az gáz, ha valaki nem akar...

Az gáz, ha valaki nem akar gólyatáborba menni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 10:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Viszont ha olyan egyetemistákat kérdezel, akik már voltak gólyatáborban, akkor elmondhatják, hogy ez az egyhét mindenkinek arról szól, amit ő szeretne. Igen, szólhat a töménytelen piáról, detoxról, drogokról és d*gásról ha te arra vagy vevő és találsz hozzá társat. Viszont mint már feljebb elég sokan emlegették, azért legtöbben nem ezért mennek el gólyatáborba és nem is úgy alakítják a hetet, hogy erre vágynának vagy lehetőséget adnának.
2011. júl. 18. 11:36
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

11:33

Évente biztosan van több száz gólyatábor, abból kiragadnak egyet, és pl. bekerül a híradóba. Nyilván nem fogják a maradék 99%-ot berakni a híradóba, hogy milyen jól sikerült tábor is volt ez. Olyan ez, hogy ne közlekedj az M0-son, mert veszélyes. Több tíz ezeren közlekednek rajta naponta, aztán hetente van rajta talán egy baleset, mégis halálgyűrű, meg ehhez hasonló nevei vannak.

A tábor pedig ugyanolyan, mint a való élet, nem értem, miért fújják fel ennyire az emberek. Egy GT-ben nem cserélődnek meg a szerepek. Aki az életben is könnyűvérű, az nyilván nem fog szende kislányt játszani, aki pedig csendesebb, abból sem kényszerítik ki a parti állatot.

Nemrég egy lány megkérdezte, hogy elmenjen-e a GT-be, mert neki barátja van... Olyan értelemben egy GT nem különb egy szombat esti bulitól, senkit nem fognak megerőszakolni, nem adnak be "megcsalomabarátomat" szérumot sem.

Jó dolog, hogy van egy kis misztikum a GT körül, mert tényleg meghatározó élmény (jó értelemben), de azért nem kéne egy rossz orgiának beállítani. Mindenki úgy viselkedik, ahogy akar. Én négy GT-n voltam eddig, most készülök az ötödikre, eddig még arról sem tudok, hogy valaki szexelt volna a gólyák közül, pedig figyelünk rájuk, nehogy valami "baj" történjen velük.

2011. júl. 18. 12:07
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

12:07

Maximálisan egyetértek veled!Tavalyelőtt volt az első gólyatáborom,csak pozitív dolgot tudok róla mondani,tavaly vendégként résztvettem rajta már mint felsőbbéves,és most nyáron ismét lenézünk a többiekkel,mert nagyon jól éreztem ott magam minden évben. Szerintem is sok múlik a szervezőkön,seniorokon,de én is azt tudom mondani hogy nagyon jól helytálltak,mindenkire gondoltak,hihetetlen segítőkészek voltak. És abban is maximálisan egyetértek Veled,hogy a GT mindenkinek arról szól,amiről Ő akarja hogy szóljon.

2011. júl. 18. 16:12
 24/26 A kérdező kommentje:
Először is, köszönök minden eddigi választ, nagyon sokat segítettetek a kommentjeitekkel. Őszintén szólva, még mindig gondolkozom, elmegyek-e, de szerintem úgyis akkor döntöm el, mikor már komolyan sor kerül rá. Tudom, hogy senki nem írt ártó, sértő szándékkal, emiatt ne aggódjatok, mindenkiről, aki írt, jó véleményem van, azért is nagyon hálás vagyok, hogy komoly válaszokat kaptam, nem hülyeségeket vagy ilyesmi. Az alkohol-részével nekem nincs gondom, nem mintha nagy piagép lennék, csak tudom, mikor kell abbahagyni. Amitől én igazán tartok, az az ismerkedés, elég zárkózott vagyok, ezért. Mondjuk, gimis gólyatábortól is féltem az elején, de aztán nem is volt benne semmi ciki, és tényleg csak jó dolgokat tudok említeni, az egyik igazi barátnőmet is ott találtam. Nem tudom még, melyik suliba vesznek fel, de nem hinném, hogy olyan lenne, amelyik direkt vad orgiákat szervez. De tényleg köszönök minden kommentet, és ha van még valami plusz, nyugodtan írjatok!
2011. júl. 18. 17:22
 25/26 Településmérnök ***** válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy anno senki nem panaszkodott az 5 nap alatt, csak dícséret érte a GT-t. Amikor viszont kezdődött a suli és visszaemlékeztünk az egy hónappal korábbi eseményekre és jót nevettünk rajtuk, na akkor csak úgy csurgott a nyáluk azoknak, akik nem voltak ott! Ki ne hagyd...
2011. júl. 20. 18:44
 26/26 Soros György válasza:
az egy csicska
2011. aug. 8. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!