Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az gáz, ha valaki nem akar...

Az gáz, ha valaki nem akar gólyatáborba menni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 10:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el vannak még páran így mint te! Igazából nekem sincs nagyon kedvem menni, de fogok, mert egyrészt végül mégis jó buli lesz, másrészt sok információt akkor mondanak el.
2011. júl. 17. 10:45
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, csak butaság. Nekem életem egyik legnagyobb élménye volt a gólyatábor. Megismertem egy csomó embert (elég zárkózott típus vagyok, ha az egyetemen kezdünk el megismerkedni, feleennyivel sem kerülök kapcsolatba öt év alatt, mint ott két nap alatt), játszottunk egy csomó jó játékot, beletömtek a fejünkbe rengeteg információt az egyetemről, és az utolsó este még az alkohol is előkerült, nagy mennyiségben :D

Komolyan mondom, életem egyik legjobb élménye volt. Nem érdemes kihagyni :)

2011. júl. 17. 10:46
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, viszont nem tudod, mit hagysz ki. Egy iszonyat jó bulit, ahol csupa móka és kacagás minden.

Ha nincs valami konkrét oka, hogy ne menj (nyaralás), akkor nem éri meg kihagyni.

2011. júl. 17. 10:46
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hiba kihagyni, bár nem gáz! :) Nálunk mondjuk az érdemi információ amit kaptunk kevés volt, még is sok... Értem ezt úgy, hogy konkrét infót sokat nem tudtunk meg a suliról, de pl olyanokat igen, hogy melyik tanárt miért fogjuk utálni, melyik tantárgynál mire kell figyelni stb.

Én viszonylag jó tanuló voltam gimiben, de amikor bekerültem a felsőoktatásba rájöttem, hogy van egy hatalmas szakadék, avagy tátongó űr a két képzés között, és első két hónapban szinte az összes zh-m bukta volt. Ha akkor nem ismertem volna pár felsőbb évest akik segítettek, akár csak azzal hogy megnyugtattak, hogy minden oké lesz, akkor lehet már akkor feladtam volna! :)

2011. júl. 17. 11:55
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Eddig én is ki akartam hagyni, most már nem tudom. :D

Valaki egyébként mesélhetne,hogy konkrétan mik voltak.

2011. júl. 17. 15:32
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok-sok csapatépítő, mókás program. Csapatversenyek, váltók (persze alkohollal), stb.

Nálunk pl volt ébresztő egy felessel, de hajnali 4-kor komolynak tűnő tűzriadó is, ahol a tűzjelző megszólalása után nem sokkal szirénák, majd üvöltözés és tűzoltók rontanak be a szobába, hogy azonnal menjen kifelé mindenki. Nagyon vicces volt erre kelni, mint később megtudtuk gyakorlatilag ilyenkor tesztelik le a kolesz tűzvédelmi rendszerét és azt hogy mennyi idő alatt tudják kiüríteni az épületet. Így hajnalban különösen jól esett, amikor 3-4-ig mindennap buli volt, aznap kivételesen elküldtek 1-kor mindenkit aludni, bírtunk is már... :) Hát nem tartott sokáig! :D

Sok a perverz és ivós program, de semmi sem kötelező, ha valamit nem vállalsz, akkor sem vagy gáz és szerintem ez a legfontosabb! :)

Ezen felül ahogy már mondtam rengeteg embert megismersz a saját, illetve más szakokról is, illetve sok felsőbb évest is meg lehet ismerni, akiktől nagyon jó infókat lehet begyűjteni! :)

Szerintem hatalmas élmény, nem gáz, ha valaki nem vágyik rá, én amikor jelentkeztem akkor még nagyon akartam, utolsó napokban már egyre inkább nem volt semmi hangulatom az egészhez, gondolkodtam rajta, hogy inkább, mégsem megyek, itthon maradok. Nem tettem és életem legjobb döntése volt! :)

2011. júl. 17. 20:41
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz,de kihagyhatatlan!!:D

Jól gondold meg,szerintem megéri,az egyetemi éveim első meghatározó élménye volt,úgy mentem arra a szakra,hogy nem ismertem senkit,bár nem paráztam,mert könnyen ismerkedem,elég közvetlen vagyok,de ott a 4 nap alatt hirtelen annyi ismerősöm lett,akikről elmondhatom hogy mostmár a barátaim,hogy hihetetlenül jó volt.

A szervezők amúgy kitettek megukért rendesen,rengeteg program volt,csapatépítő játékok,versenyek,hamar össze is kovácsolódtunk. persze semmi sem volt kötelező,ha nem akarta valaki,akkor nem csinálta,de nem is tudom volt-e köztünk ilyen,nem emlékszem. Megéri,mert ha mondjuk magáról az egyetemről így nem is,de mondjuk a tanárokról,órákról sok mindent megtudtunk felsőbbévesektől,velük is már ott jóba lettünk,és rengeteget segítettek az elején tanácsokkal,jegyzetekkel,mindennel kapcsolatban. És hát ugye ott voltak a hajnalig tartó bulik,ott mondjuk eléggé szétcsaptuk magunkat,de iszonyat jó volt!!

ha teheted szerintem mindenképpen menj el, csapatban, ismerősökkel sokkal könnyebb lesz a kezdés is majd meglátod:D:D

2011. júl. 17. 23:00
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves eddigi válaszolók, ott követitek el a hibát, hogy azt gondoljátok, mindenkinek ugyanaz jelenti a szórakozást, a bulit. Pedig egyik ember imádja a palacsintát, valaki meg hány tőle, pedig a palacsinta ugyanaz...

Szerintem egyáltalán nem gáz kihagyni. El kéne fogadni hogy ezek nem mindenkit hoznak lázba.

2011. júl. 18. 09:00
 9/26 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem senki nem mondta hogy gáz, sőt én még hozzá is tettem, hogy eleinte én sem akartam elmenni, pont azért mert egyáltalán nem vagyok bulizós típus, pláne nem olyan aki egy egész hetet képes lenne végig inni és bulizni! Végül elmentem és nem bántam meg! Nagyon nem...

Mindenkinek saját egyéni döntése az, hogy elmegy-e avagy sem, szerintem az eddigi válaszok teljesen korrektül leírták, hogy ha valaki nem megy el, az egyáltalán nem gáz, csak nem tudja mit hagy ki...

2011. júl. 18. 09:22
 10/26 anonim ***** válasza:
89%

De attól hogy te végül mégis jól érezted magad, még nem jelenti azt, hogy mindenki jól fogja aki eredetileg nem akart.

A "csak nem tudja mit hagy ki" résszel van a baj, mert az suggallja, hogy nem baj ha nem mész el de az akkor is jó dolog mindenkinek és kész, és te mégis lúzer vagy mert kihagytad... Persze hogy nem tudja. Háborúban sem voltunk még, nem tudjuk mit hagyunk ki, de ez nem jelenti azt, hogy jó lett volna.

2011. júl. 18. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!