Kedves bölcsészek, bölcsészhallgatók! (? )
3 szak tetszik nagyon és ebben a sorrendben:
Néprajz PTE,Kulturális antropológia ME,Történelem PPKE
Nem tudok dönteni. Írnátok véleményeket,tapasztalatokat?
Csak levelezőre tudok menni,ezen iskolák konzultációs időpontjai felelnek meg nekem a legjobban.
Köszönöm előre is!
Régész,néprajzkutató,muzeológus,kutatásszervező..
De még érdekelne: levéltáros,kulturális szervező, kiállításrendező
Akkor a történelem v néprajz szakot mondanám.
Kulturális antropológia kicsit más, ráadásul a miskolci egyetem nem ér fel egy PPKE v PTE diplomával.
nappalisoknak minden nap vannak órák,ha igen egész nap? ha nem,be lehet úgy osztani,h ne kelljen minden nap menni?
köszi!
Az órarendet mindenki magának állítja össze, ezt így nem lehet megmondani. Vannak előadások, amikre nem kötelező járni, viszont szemináriumokra igen (nem tudom, ezekből mennyi van, nézz utána az adott sulik honlapján az operatív tanterveknek). Én a saját egyetememen meg tudtam oldani, hogy hétfő és péntek szabad, de mondom, ez egyetemfüggő.
De ez a 3 egyetem nagyon messze van egymástól, akkor most nem vágom, hogy hol laksz vagy hogy gondolod nappalin csinálni. o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!