Kollégiumban nem illetlenség kiengedni a barna medvét?
Szia!
Én a koliban az első héten ettől paráztam.De egy kis idő múltán rá jöttem hogy nem én vagyok ott az egyetlen ember aki szokott kaksizni.Ez természetes, emberi dolog.A kollégium lesz az iskolaidő alatt az otthonod.Megkell tanulnod ott élni, meglátod nagyon könnyű.Csak felejtsd el a gátlásaidat.
Hát, nem tudom, szerintem bunkóság, mert a medve megtámadja az embereket, és akkor szegény embereknek az rossz. Pláne, szegény medve, nem állatkertbe való, az már kegyetlenség is lenne.
Szóval nehogy ilyen kegyetlen tettre folyamodj, még fel jelentenek a green peace-esek.
Eleinte én se szerettem pláne mert koedukált wc volt, na de muszáj.
Azért általában a nagy pukizás előtt megvártam, hogy a mellettem levő fülkéből kimenjenek, de volt h ketten mentünk kakilni a szobatársammal.
Nem az.
Üríteni kell, ha koleszos vagy, mégis hova mennél? Ez van, hidd el, mindenki szokott kakilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!