Pest vagy Veszprémben tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok , nem tudom eldönteni melyik városban tanuljak tovább egyetemen. Mindkettő helyre felvesznek szerintem , bár ezt biztosra nem lehet mondani. Ugyanaz a szak csak a hely ill. az egyetem más. Pesten a Corvinusról lenne szó ,Veszprémben pedig a Pannon Egyetemről. Biomérnök szak. kb 2 órám van eldönteni.2011. júl. 6. 17:43
21/27 anonim válasza:
Én most Piliscsabán vagyok, szóval az Neked nem oszt, nem szoroz, de leírhatom, már ha rám gondoltál! 20 a szoba, jó nagy, saját fürdő, de van szobatárs, így van 2 szoba a házban. Jól megvagyunk, néha kéne egy kis magány, de elmegy.
22/27 A kérdező kommentje:
hmm értem. háát. ez a Budai diákhotel is jó drága:D 40k+kaja lenne meg még haza is ugrok párszor. szóóval kb lenne 65k, ami sok.:Dnagyon sok
2011. júl. 6. 18:48
23/27 A kérdező kommentje:
tökmindegy hova megyek.:D GO VESZPRÉM. eldöntöttem , nem kell Pest. Nyugiba akarok tanulni, és élni 3,5 évet:D szal Vp lesz.
2011. júl. 6. 19:31
24/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól döntöttél! Jobb az oktatás, és a Corvinussal lesznek változások, lehet, hogy bevonják a BME alá, mint ahogy írta is valaki. Nem kell ez a probléma is, és nem várt gondok, változások. Hanem színvonalas, kemény oktatás, nyugi, egyetemi város, bulik stb. Grat! :)
25/27 anonim válasza:
Veszprémi vagyok én is, és külön öröm, hogy van itt Győri, mert a barátom Győri :) :D
26/27 anonim válasza:
Bár csak most olvastam, de szerintem jól döntöttél (a Corvinus valóban nem a mérnökképzéséről híres), és ha nehéz is lesz, nem baj, mert legalább nem adnak mindenkinek diplomát és az a tudás megállja a helyét.
27/27 A kérdező kommentje:
Meglátjuk milyen lesz. Corvinuson se adják könnyen a biomérnök diplomát , ott is tanulós a szak. De valahogy Pest nem vonzott. Jó lesz szerintem is ! Ha meg nem jön be , esetleg nem menne még nincs veszve semmi.:D
2011. júl. 8. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!