Mit tanuljak, ha végrehajtó szeretnék lenni és önálló végrehajtó irodát szeretnék nyitni?
Figyelt kérdés
Ehhez mi szükséges? Illetve milyen szakot kellene tanulnom fősulin? Köszönöm előre is!2011. aug. 19. 19:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem egy kozgaz nem arthat, de ezek fokent kapcsolati token es penzen mulnak.
2/4 anonim válasza:
Én igaságügyi ügintézőnek tanultam - mostmár azt hiszem igazságügyi igazgatás néven fut - és az én osztálytársaim között rengeteg ember volt, aki ezzel foglalkozott, és jöttek a papírt is megszerezni hozzá. :)
Miskolci vagy pécsi egyetemen van államilag finanszírozottan, költségtérítésesben pedig még az ELTE-n.
3/4 anonim válasza:
Ehhez nem kell fősuli. Nálunk a kigyúrt cigány nagyaudival szerinted milyen iskolát végzett, hogy behajtó lehessen? (nem sztereotípia, tényleg behajtó, ismerem) Hát semmilyet.
Mi kell hozzá?
- Megfelelő emberek ismerete
- A8-as Audi
- Ha nem vagy nagydarab, akkor két kétajtós szekrény magad mellé
- Pénz
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó, az általad felvázolt az az illegális változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!