Milyen szakra jártok/jelentkeztetek?
EJF - Vízépítőmérnök
Egyáltalán nem nehéz bekerülni, középiskolában 11. végén egy hármasom volt, 12. végén csak 4-esek, 5-ösök. Az érettségimből matek, töri 4-es, másik három 5-ös.
A suli szerintem nem nehéz, ha az ember tud logikusan gondolkodni és ülni a hátsóján, amíg 100%-ig meg nem ért valamit. Akit érdekel a dolog, az tud teljesíteni! Én nagyon szeretem és ha előröl kezdhetném sem döntenék máshogy!
Gimis jegyeim 4es, 5ös, matek 3as. Érettségi matek 2es többi 4es,5ös. Most végeztem az SZTE-ÁJTK jogi-asszisztens szakán és felvételiztem a ZMNE-re büntetés-végrehajtási nevelőnek.
22/L.
BME építészkar
Jó jegyeim voltak.
Érettségi (felvételi tárgyak):
emelt matek 92%
emelt fizika 94%
Elég nehéz. Nem is annyira a lexikális része, azt hamar meg lehet tanulni, viszont nagyon sok munka a tervezési feladatok elkészítése. A beadási határidő előtt nem sokat alszunk.
KRE jog
bekerülni viszonylag nehéz, megmaradni itt annyira nem...
középiskolában 4-es tanuló voltam, emelt magyart csináltam, volt nyelvvizsgám, és 7 db érettségim sikeredett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!