Egyetemisták (és főiskolások), ti hogyan jártok el ha nagyon stresszesek vagytok vizsga előtt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 22:27
1/9 anonim válasza:
Beveszem a leszarom tablettát. Ma is alkalmaztam és jól bevált. :)
Ne izgulj, gondolj arra hogy úgyis sikerülni fog!
2/9 anonim válasza:
Vizsga előtt már úgyis mindegy. Ha nem sikerül elsőre, akkor megyünk még egyszer, nem dől össze a világ.
3/9 anonim válasza:
Én se szoktam izgulni, tényleg van sok lehetőség.
4/9 anonim válasza:
Nem sok mindent tudok vele kezdeni:D Próbálom magam kialudni. Meg megpróbálok úgy felkészülni, hogy jól sikerüljön:)
5/9 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy levizsgáztam, és akkor elmúlt. :-)
6/9 anonim válasza:
Én azzal gyűröm le, hogy tanulok rendesen minden vizsgámra, így amikor kezdődik a stresszes gyomorideg, akkor mély levegőket veszek, becsukom a szemem, és elmondom magamnak, hogy "b***meg nem hiszem el hogy ekkora gyökér vagy, minden rendben lesz"... vagy valami hasonlót. :) Ha úgy vagyok stresszes hogy tudom, hogy tanultam, akkor ez valamilyen szinten megnyugtat. Szerintem a vizsgadrukk normális. Félévente 5-6 alkalommal ki lehet bírni
7/9 anonim válasza:
Tökéletes lelki nyugalommal indulok minden vizsgámnak neki. Ha nem sikerül, hát nem sikerül, majd kereszten... vagy egy év múlva. Nem szabad túldramatizálni, egyszer úgyis sikerül.
8/9 anonim válasza:
Egyszerű, ha tudom az anyagot, akkor nem izgulok (miért is izgulnék?). Ha nem tudom, akkor meg az esélytelenség nyugalmával "lépek pályára".
Ha nagy a tét (pl uccsó esély vagy kirúgnak), akkor már más a helyzet, itt már szerintem, akinek van lelkiismerete az izgul mindenképp.
Amúgy tényleg nem lehet vele mit kezdeni. Gyógyszereket meg szerintem teljesen hülyeség bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!