Papíron jelentkeztem a felsőoktatásba, most mi a teendőm?
Segítek neked:)Ugyanígy, most kell beküldeni az 12-es évvégi és az érettségi fénymásolatot az Oktatási Hivatalnak címezve. Azon a lapon(lapokon)amit kaptál rajta van az Oktatási Hivatal címe, elérhetősége. Bemész a postára, belerakod a bizik fénymásoltát, segítenek megcímezni pontosan a hivatal felé ha nem megy magadtól. Ajánlva küldd fel ,az a legjobb módja. És kész is, max 500 Ft, még annyi sem. A diákigazolványt pedig értelemszerűen akkor kell csak befizetned ha fel is vettek a főiskolára/egyetemre. :)Akkor ekll még mást is a borítékba tenned most ha az évvégiden és az érettségiden kívül valamit még jeleztek feléd hogy hiányzik, (PL: többletpontoknál vmi papír, vagy hátrányos helyzetről papír stb..)
De úgy tudom nem muszály postai úton sem, ha gondolod efelvételivel csak beszkenneled a bizid és az érettségidet és elég ha felküldöd. Én a postát váálasztottam az a biztos. :D Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!