Van más is hasonló helyzetben?
Az én nyaramat is faltól-falig ki fogja tölteni. De ezen miért kell szomorkodni?
Gondolom a saját leendő szakmádban találtál magadnak gyakorlati helyet. Akkor azt élvezni és várni kellene nem?
Ha gyakorlatozol, hamarosan végzős leszel, és utána el kellene helyezkedned abban a szakmában amit most nem akarsz...
Én júli-tól kezdem a gyakorlatot, augusztusig. Én már nagyon várom!! :)
De akkor te nem szereted azt aminek tanulsz... gondolom....
Hát nem tudom, én már várom nagyon :)
Papíron nekem júl 4-től aug 3. hetéig tart, de szeretnék ott maradni még 1-2 hetet.
Sokan vannak nálunk is akik "csak legyünk rajta túl" felfogással mennek, hát gondolhatjátok hogy örülnek nekik... Én oda jelentkeztem ahol ha ma azt mondanák, hogy felvettek, szíves örömest mennék dolgozni :)) Tehát egyfajta bevágódás is a leendő munkahelyemen... :)
Nem ismerlek, de nem lehet, hogy Te inkább félsz a gyakorlattól( megfelelsz-e, milyen elvárások lesznek stb)?? És még lehet magadnak sem merted ezt bevallani.....
Amúgy milyen szakterületen gyakorlatoskodsz majd???? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!