Van okom félni a bukástól?
Magyar és történelem közép szóbeli lesz 3 nap múlva és gyakorlatilag még a tételeket se tudom, hogy mik lesznek...
Az írásbeli úgy meglett magyarból 77%-ra és történelemből 82%-ra hogy semmit az ég világon a négy év alatt és az érettségire előtte nem tanultam.
Ugye a szóbeli az csak kb annyi, hogyha mondok értelmes összefüggő mondatokat, akkor már megvan a 10%-nyi 5 pont az 50-ből, azaz már átmentem?
Ugyan... nekem annó 58% volt a magyarom még a tételsort se tudtam.
Elő kell adni magad! Ha beszélsz akkor király vagy, tiéd a pálya a tanár meg csak lesni fog. Nekem a cél egyértelműen a 4-es volt de lusta voltam rá tanulni. Az Édes Annát húztam, azt se tudtam mi az, vagy ki az. A történetéről semmit sem mondtam hiszen nem is tudom miről szól egyedül a szereplőkről beszéltem amikor a kérdésekben fel voltak sorolva. Mindnek kitaláltam, hogy az én véleményem szerint milyen volt... a tanár meg amikor mondta, hogy hát őszerinte nem mert ezt meg ezt csinálta, akkor meg megmagyaráztam, hogy de szerintem akkor is azért is mert asd :D
Így hát összesen 60%-os 4-es érettségim lett magyarból.
Lényeg, hogy beszélj, legyél határozott, érezze a tanár magát alárendelve urald te a terepet. Ha ez sikerül akkor még javítani is fogsz :P
Magyarból ott van az olvasókönyv, töriből az atlasz.
De azért nézd át, ha neked nincs, akkor kérj kölcsön valakitől, vagy töltsél le a netről. Bár a saját tétel az igazi, de így az nem fog összejönni.
(nem azt mondom h én agyontanultam magam az érettségire, de legalább 1x átolvastam mindent. Mondjuk így is 90% fölött lett az összes.)
Nem akarsz továbbtanulni h így állsz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!