Van okom most félni emiatt? (érettségi)
Figyelt kérdés
A matek írásbelim csak 17 pontos lett, mennem kellett szóbelire is. Ma volt a szóbelim és hát elég szarul ment a matek része, de viszont nem húzattak pót tételt. Most megvan vajon a matekom kettesre az egész? Nagyon félek emiatt. Csak kellett volna húzzak másikat h nem sikerült :/2011. jún. 22. 18:20
1/18 anonim válasza:
ha nem sikerült volna, akkor húzattak volna póttételt
2/18 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem hogy sikerült, mert a többi elég jó lett. Mindig a matekkal szenvedek meg. Ráadásul csak pénteken lesz biziosztás, addig izguljatok.
2011. jún. 22. 18:27
3/18 anonim válasza:
Jól mondja az első, póttétel nélkül nem buktatnak. Ne izgulj!
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, juhú *-*
:D
2011. jún. 22. 18:56
5/18 anonim válasza:
Én is megerősítem, átmentél! :)
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönööööm!!:D Tök jó, annyira boldog vagyok :D
2011. jún. 22. 20:20
7/18 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ha mondjuk 10 pontos a szóbeli 50-ből, akkor nem lehet póttételt húzatni, de összesen csak 27 pont van, ami bukás. Nem valószínű, hogy ez történt, de lehetséges.
8/18 anonim válasza:
Jaj, utolsó, nem lesz annyira szemét a tanár, hogy ezt megcsinálja. Ha látja, hogy nem tudta volna a kérdező az adott tételből kihozni azt, hogy összesen meglegyen a 20%, akkor úgyis húzat másik tételt.
9/18 A kérdező kommentje:
Ha írásbelin megszerzem a 20 pontot, akkor eleve kettes, nem kellett volna szóbelizzek, így szóbelivel meg megvan szerintem. Vagy így nőnek a ponthatárok? O.o
2011. jún. 22. 20:47
10/18 anonim válasza:
Hátigen, ha 50 pontos volt az a szóbeli, akkor átalakulnak az arányok. 150 pontnak pedig 30 a 20%-a, szal 13 pontot össze kellett, h hozzál, de az biztos meglesz :) a szóbeli nem olyan kötött, mint az írásbeli, egy kis jóindulattal plusz pár pontot megadnak, és nyilván a saját tanárodnak nem az lesz a célja, h megbuktasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!