Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van okom most félni emiatt?...

Van okom most félni emiatt? (érettségi)

Figyelt kérdés
A matek írásbelim csak 17 pontos lett, mennem kellett szóbelire is. Ma volt a szóbelim és hát elég szarul ment a matek része, de viszont nem húzattak pót tételt. Most megvan vajon a matekom kettesre az egész? Nagyon félek emiatt. Csak kellett volna húzzak másikat h nem sikerült :/
2011. jún. 22. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azért ez nem feltétlenül szemétség kérdése, ne essünk túlzásokba. Nehogy már a tanár legyen a hibás, mert korrektül értékeli a tudatlan diákot. Épp elégszer próbálnak szerencsétlenek arra érdemteleneket átrugdosni. De mint mondtam, ez nem valószínű eset.

A kérdező meg nem figyelt. Én a megadott 17 ponttal számoltam.

Azért valószínű, hogy akinek már 17 pontja van, azt általában átpréselik a tanárok, de ha mégsem, akkor ne szemetezzünk. Az a tanár négy év alatt sokat tett érte, hogy mindenki megírhassa az írásbelit tisztességesen, de megtanulni nem tudja a diákok helyett.

2011. jún. 22. 21:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Pénteken kiderül :S
2011. jún. 22. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igenis szemétség érettségin buktatni. Akkor mi francnak engedte át az előző 4 évben? Buktatta volna meg akkor évvégén. Vagy nem bírta felmérni a tanár, hogy nem tud leérettségizni? Mert az gáz.
2011. jún. 22. 21:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Nos igen, nem szidom a tanárt mert az egész nem az ő hibája. Utolsó félévre kaptunk egy új tanárt, akinek nem volt papírja hogy érettségiztethet. Mint mondtam amúgy is béna vagyok a matekhoz, mindent másképp magyarázott, még azt sem tudtam utána amit amúgy értettem. Volt ugye a tanár aki szinte végig tanított, most egy félévre ez az új, érettségiztetni meg egy harmadik érettségiztetett.
2011. jún. 22. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:

21:09: szerintem ha év végén buktat, arra is azt mondanád, hogy szemét volt, mert miért nem adta meg az esélyt. Van sapka, nincs sapka. A tanár egyébként fel tudja mérni, kinek mire van esélye, de azt is tudja, mivel matematikatanár, hogy mi a különbség az esély meg a bizonyosság között. Van, hogy bízik valakiben a tanár, aztán az mégis rosszul vizsgázik.

De fikcióról beszélünk, mivel egyrészt a kérdező megírta, hogy másik tanárról van szó, másrészt nagy valószínűséggel át is ment a szóbelin.

2011. jún. 22. 22:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem állítanám azt, több tavaly több osztálytársamat nem engedte át év végén. Idén viszont mind átment. Meg tavaly sem kellett senkinek sem szóbeliznie.
2011. jún. 22. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Uhh, azért gonoszak, nekünk elmondták a tanárok, hogy átmentünk. Sőt, volt, olyan, aki bukott volna, de szóbelizhetett, mert találtak nála még pontokat, meg olyan is volt, aki a szóbelit megúszta, mert találtak ugyanúgy pontokat. :D

Csak 4 éve érettségiztem.

2011. jún. 23. 10:36
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sikerült az érettségim, a matek pont 20%-al
2011. jún. 24. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!