Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A közlekedésmérnöki szak? Hol...

A közlekedésmérnöki szak? Hol és mit csinál egy közlekedésmérnök?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 21:28
1 2
 11/17 3rdeye ***** válasza:
77%
hagyjátok, szegény haragszik a világra, mert nem fogja fel a lényeget
2011. jún. 14. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Huha, a kérdezőnél azért van baj bőven...
2011. jún. 14. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ott vicc, hogy ahová be lehet jutni ezzel azok a cégek szinte mind veszteségesek, és nemhogy embereket felvesznek hanem még elküldenek.."

Nem érted a lényeget. Attól még, hogy mondjuk a MÁV meg a BKV veszteséges, nem jelenti azt, hogy nincs szüksége szakemberekre. Szerinted hogyan vinnék el a s*ggedet, ha nem lenne ember, aki megszervezze a közlekedést? Nem azt kell nézni, mennyire veszteséges, hanem hogy mennyire nélkülözhetetlen a való életben.

2011. jún. 15. 08:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

csuzlee

Az üzenet témája: közlekedésmérnök

Az üzenet szövege: Szia, régebbi kérdéseknél olvastam, hogy közlekedésmérnöknek tanultál, gondolom azóta eléggé belerázóddtál a szakmába, mert nem ma végeztél :) Nos én szeretnék majd ugyan ezen egyetemen ugyan ezt a szakot elvégezni, nem tudom szoktad e még használni a gyakorikérdéseket, ha igen lenne pár kérdésem ez ügyben :)

Kedves csuzlee, kérdezz nyugodtan, még megfordulok itt. (Főleg ha az email emlékeztet a privátra). Csak a privátot nem szeretem, kérdezz itt, válaszolok ide szívesen.

2014. febr. 15. 16:18
 15/17 anonim válasza:

Kedves utolsó válaszoló. :D Azt írtad -sajnos még jó régen-, hogy szívesen mesélsz arról, hogy mit csinál pontosan egy közlekedésmérnök. Tudnál esetleg mesélni kicsit róla? Már ha még elolvasod ezt. :D

Köszönöm :)

2016. júl. 11. 08:49
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Ha az utolsó nem is válaszol mert már nem olvassa ezt a kérdést, én szívesen válaszolok :)

Közlekedésmérnökként végeztem, most már 5 éve dolgozom a "szakmában". Az idézőjelet azért tartottam fontosnak, mert bár valóban szerencsés voltam és sikerült 3 szakmabeli helyen is dolgoznom (NKH, KH Közlekedési Felügyelőség, Volán) a tanultakhoz köze sincs a munkámnak.

Elárulom, hogy a közlekedési lámpák ciklusai már mind be vannak állítva, a jelek fel vannak festve az utakra, a buszok/villamosok/metrók már mennek, nem kell semmit sem tervezni már.

A kérdezőnek igaza volt, ha nem te leszel beültetve a bársonyszékbe, akkor csak annyi juthat neked, hogy főzöd az ő kávéját.

2016. júl. 21. 13:27
 17/17 anonim válasza:
68%

A vicc az volt, hogy megkérdezte, mit csinál a közlekedésmérnök (ez volt a kérdés egy része). Erre a válasz a google volt, de a google erre nem igazán ad választ.

Azért, mert én is pont azt akartam volna kérdezni, mit csinál a közlekedésmérnök, és a google ezt a kérdést dobta ki.

A 3 irányon kívül azt tudtam még meg, hogy pl. kiszámolja, meddig legyen zöld a lámpa. Engem ez a része érdekelt volna, vagyis, ennél pontosabban, mit csinál, mit szervez, mit tervez, pl. a kereszteződéseket is érintette valaki.

2017. júl. 2. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!