Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME-KSK közlekedésmérnöki...

BME-KSK közlekedésmérnöki szak, valaki néhány dolgot említene róla?

Figyelt kérdés
Érdekesnek tartom a dolgot, bár meg kell jegyezzem, a matematikát még úgy ahogy szeretem, a fizikával már gondjaim vannak (-voltak). Úgy hallom itt tűrhetőbb a fizika, mint pl. gépészmérnökin, ezért is érdeklődok inkább a közlekedési szakok felé. Építészen is gondolkoztam, de a szakma erősen túltelített, így valószínűleg azt sem fogom választani. Eddig dolgoztam, még nem jelentkeztem felsőfokú intézményekbe, már nem vagyok friss érettségizett. A nappali képzések kritérium határába azonban még beleférek.
2010. jan. 22. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyere Te is és érdeklődj személyesen!

Ma meg holnap: Educatio kiállitás.

[link]

2010. jan. 22. 10:55
 2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem tűrhetőbb a reál(fizika, matematika) oktatása mint gépészmérnöki karon. Van amiben ugyanolyan nehéz, és van amiben nehezebb!!!, de könnyebb tárgy nincs mint gépészen. Tudom mit beszélek, gépész karon van ismerősöm, és matekból náluk könnyebbek a követelmények egy picit, viszont nekik van szigorlat nekünk meg nincs. Talán ez az egyetlen jó dolog a közlekkarba: nincs szigorlat. Az összes többi az sz.r a karon. Putri koli, kb börtön jobban néz ki Tökölön,és igényesebb. Az oktatás színvonala is hagy nagyon sok kívánnivalót magaután. Én már megbántam hogy idejöttem.
2010. ápr. 28. 11:04
 3/4 anonim válasza:
Én is erre a szakra járok, de egyátalán nem könnyű..sőt. A matematika kémia és fizika ismeretk mellett nem árt, hogyha számítástechinkából is vannak előtanulmányaid, mert az első félévben, évben( mostmár attól is függ hogy közlek vagy járműménökit tanulsz) elég keményen nyomaták a programozást. Már én is kezdem megbánni a választásomat, mivel bár a BME az egyik lgjobb egyetem, akárki akármit is mond, ezzel arányosan a követelmények is igen erősek. Szóval aki ide jelentekzik és jól akarja csinálni, és gondolom a legtöbben ezért mennek egyetemre annak fel kell készülnie az szinte nulla szabadidőre és jó sok tanulásra...
2010. okt. 1. 20:37
 4/4 anonim válasza:
Nem, hogy nem könnyű, hanem egyenesen nehéz ami sok-sok tárgy esetében az alulképzett (IGEN ALULKÉPZETT A BME-n!!!) oktatónak, hiányos felszereléseknek, ingerszegény környezetnek köszönhetően egy kalap sz.r a közlekedésmérnöki oktatás. Teljesen értelmetlen elmélet bőszen való bemagolása és visszahányása a cél, semmi egyéb. A gyakorlatiasság az nulla azaz 0.
2011. jan. 3. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!