Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy tegyem túl magam rajta?

Hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
Mindenem a magyar szak,nagyon szeretek olvasni,írni,fogalmazni,de ez a mostani félévem csak három egészes átlagú lett,sok-sok hármas,kettesek,és négyesek. Igy esélyem van arra,hogy jövőre az oklevelem is hármas átlagú legyen. Nagyon bánt. Sajnos ez csak a második szakom,van mellette másik is,és ez most így jött össze,de rossz érzés. Még az egyik vizsgán is megjegyezte nekem az egyik oktató vmire,ami nem jutott eszembe,hogy ezt nem tudni szégyen,hármas lett végül. Ez is bánt. Tudom,hogy többre lennék képes,és mérges vagyok magamra.
2011. jún. 11. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Rá se ránts! Nézd, a Mekiben vagy a híd alatt a leendő "kollégáid" úgyse az alapján ítélnek meg, hányas van beleírva a bölcsészdiplomádba...
2011. jún. 12. 00:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Kössz! Kedves vagy.
2011. jún. 12. 00:22
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Tudom. De mivel magyar (meg hasonló bölcsész) szakokra csak az megy, akinek egy cseppnyi ölbecsülése sincs, ezért adódik ok a "kedvességre".

Amúgy magyar szakosként "kössz" jellegű dolgokat leírni nem gondolod kissé megszégyenítőnek?

2011. jún. 12. 03:23
 4/5 anonim ***** válasza:
azt a sok neveletlen kölköt, akivel majd kínlódnod kell tanárként nem érdekli, hogy hanyas a diplomád
2011. jún. 12. 13:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem érzem megszégyenítőnek, és nem szeretném, ha a továbbiakban kommentálgatnál ide.
2011. jún. 12. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!