Volt itt már valaki úgy, hogy érettségin nem tudta az összes tételt és pont belehúzott abba, amelyikből egy szót se tanult? Milyen lett az eredmény?
:)
Kerek perec megmondtam, hogy halvány lila gőzöm nincsen arról a tételről és szeretnék másikat húzni, mert pont az maradt ki :) Közben bájosan mosolyogtam :)
Húzhattam másikat :)
én magyarból úgy jártam, hogy 1 tételt egyáltalán nem talultam meg, meg 1et csak kicsit. És azt húztam, amit csak egy kicsit tudtam... Kitaláltam magamtól a dolgokat, tapasztalatokat mondtam, és a tanár is nagyon rendes volt. :) Szerencsére azért olyan tétel volt, ami a színházról szólt, és azért tudni róla 1-2 dolgot ha nem tanulod meg, akkor is. :) A nyelvtant is a felét tanultam meg, és olyan húztam amiról gőzöm sem volt, de a tanár segített. Meg még németből voltam úgy, hogy a felét nem tanultam meg, de ott is magamtól mondtam, nem a sablonos szöveget, amit nem tanultam meg.
A tanárok az érettségin próbálnak segíteni.
Én nem tanultam, csak magyarra. Két tételt nem tudtam, naná, hogy abba húztam bele. De az novellaelemzés volt, ami jól ment, a felkészülési idő alatt elolvastam vagy tízszer, de adta is magát, tele volt különféle képekkel, alakzatokkal, hasonlatokkal.
Nyelvtanra, törire nem tanultam egyáltalán, "csak" a négy év alatt folyamatosan. Bőven elég volt.
Ha gimi alatt tanultál, akkor nem kell félned az érettségitől. Tételtanulás nélkül is meg lehet csinálni, sok időd van felelés előtt kidolgozni, azalatt eszedbe jutnak a tanultak. Nekem a fent jelzett külön tanulásmennyiséggel lett kitűnő az érettségim :)
Én töri emelten húztam bele ilyenbe. Volt térképem, meg valami forrás, emlékeztem néhány dologra amit tanultam órán, aztán elmondtam, sikerült, bár már nem emlékszem hányasra:D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!