Nincs valami fellebbezés a matematika bukás ellen?
szerintem be kell jelenteni az oktatásügyi miniszternél. Ezt komolyan mondom! A két évvel fiatalabb barátnőmnek is volt egy rossz matektanárnője, aki nemcsak rosszul tanított, hanem szívatta a gyengén állókat (és a barátnőmet is). Az anyja (és a többi szülő) tudott erről, ezért megfenyegette a tanárnőt azzal, hogy bejelenti az OM-nél, hogy azok utánajárjanak, hogyan is tanít a "kedves" tanárnő. Na, erre a tanárnő jól beijedt és átengedett mindenkit, tehát nem pontozta le a dogákat.
A barátnőm osztálytársai mind külön matekra jártak az idióta tanárnő miatt. Náluk jól teljesítettek, de ha a tanárnő óráján voltak, vagy dogát írtak, az maga volt az őrület!
Nálunk is mindenki járt külön matekra és nagyon rossz jegyek vannak. De ez nem feltétlen a matektanár hibája, van úgy, hogy egy osztály nem jó képességű matekból.
Nem védem a tanárotokat, csak megjegyeztem, egyébként nem hiszem, h bármi mód lenne fellebbezésre. De pótvizsgán talán több tanár is jelen van, nem tud csak úgy megszívatni.
Hát mondjuk egy humán tagozatos osztálynál elég megszokott hogy a osztály zöme tökhülye a reáltárgyakhoz. :D
Azon kívül, hogy tanulsz, nem sokat tehetsz. Esetleg megpróbálkozhatsz azzal, hogy bizottság előtti vizsgáztatást kérsz (nem tudom hogy van az ilyesmi hálistennek, de egyetemen van ilyesmi lehetőség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!