Más is így szereti a neptunt?
Már megint nem enged be.
holnap két vizsga, én meg itt a gép előtt idegeskedek :S
de elég tarthatatlan.
Nem igaz h műszaki egyetem meg minden, és nincs bennük annyi logika, h a csak kari tárgyakat minden karon más napra tegyék...
itt is "csak" tárgy illetve vizsgafelvételnél van gond....
de az épp elég.
Ha 60 főre 40 helyet írnak ki, akkor sok is...
Egyébként simán megoldható lenne a karonkénti tárgyfelvétel.
Előző félévben az építősöknek külön volt. Mindenki 2 perc alatt felvette az összes tárgyát fennakadás nélkül. A "közös" gtk-s tárgyakat pedig érvénytelenítették a többiek tárgyfelvételére, így az építősök ott nem voltak előnyben.
Mondjuk ilyen Dunát meg gyógyfürdőket nem tudtam felvenni, de ez így akkor is szar, úgy ahogy van.
eddig azért fél óra után, már legalább 1x belépett
A duna, a strand és gyógyfürdők, a víztáj-védelem, stb. azok alapból építős tárgyak, gondolom azért nem ment.
A mostani káosz egyébként egy jó dologban gyökerezik: bármelyik kar tárgyait hallgathatod össze-vissza, pl. ha át akarsz menni egy másik szakra, akkor még a régi szakod alatt előre tudsz tanulni a következő szakodra. Nyilván ennek ez az átka, hogy egyszerre kell tartani tárgyfelvételt...
na mindegy. szörnyű.
időpontokkal úgyse tudok variálni, csak egy időpontom van, de ha most nem tudok felvenni egy tárgyat, akkor 1 évet csúszok minimum...
"Tárgyfelvétel nem sikerült!
Végső tárgykövetelmény nem teljesült
A kurzusfelvétel nem sikerült, mert nem sikerült a tárgyfelvétel"
He-he, a neptun újabb meglepetései. Ha valaki nem a vizsgaidőszak legelején tudja le az összes vizsgáját, az nem tudja felvenni a leendő tárgyait, amik ráépülnek. CUMI
I <3 BME
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!