Bukásra állok fizikából Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bukásra állok. Felelni akartam de nem engedte a tanár. Holnap megint megkérdezem . Egyik osztálytársam kémiából 2.9 re állt egyszer felelt és 4- es lesz év végén . Én ezt nagyon nagy csalásnak tartom.2011. jún. 5. 21:35
1/7 anonim válasza:
Szivat a tanár, boztos beszóltál neki!
Majd tanulsz nyáron, és majd szeptemberben kiderül, hogy ismételsz-e osztályt!
3/7 anonim válasza:
Magadra vess.
És tanulj a pótvizsgára.
4/7 anonim válasza:
Próbálj meg kísérletet bemutatni. Azért szoktak 5-öst kapni,
5/7 anonim válasza:
Tanulj, tanulj, tanulj...csinálj plusszfeladatot, szorgalmit, dolgozz ki feladatokat, készíts elő egy témát kiselőadásra...egyszóval éreztesd a tanárral, hogy javítani akarsz :)
Ne add fel!
6/7 anonim válasza:
Milyen nagy csalás? Mi az hogy szívat a tanár? Ha csak 5ösöd lenne, esélye nem lenne szívatni, ennyi. Tanulj.
7/7 anonim válasza:
Június 5-én már sajnos nincs válasz a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!