Unja még vki rajtam kívül a szóbeli érettségikre való tanulást?
"Inkább 100 vizsgaidőszak, minthogy még egyszer érettségi."
Gyere el egy márnöki képzésre, ahol nem bemész-mosolyogsz-ötös, és 100x érettségiznél inkább mint vizsgaidőszak...
15 tárgy 15 vizsga, 60 kreditért. Nyilván inkább 100 ilyen vizsgaidőszak mi...?
okéé, én nem gondoltam volna, h ilyen lavinát indítok el!
csak azt szerettem volna, h akik az érettségire tanulnak nincsenek egyedül.
de akinek most van a vizsgaidőszak, írjon ki ő is egy kérdést.
amúgy én nem tudok nyilatkozni se arról, milyen dolgozni, se arról milyen egyetemre járni, de ha találkozok vkivel, aki pl. a középiskolai felvételi miatt izgul, nem fogom oltogatni, h bezzeg neki milyen könnyű. egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, h az életkorhoz mérten kell ezeket nézni.
ja, és azoknak se mondom, h milyen könnyű letenni a nyelvvizsgát, aki már másfél éve a nyelvvizsga-hiány miatt nem kap diplomát, pedig nekem már 2 is van.
köszönöm szépen a biztatást az együttérzőknek! :)
kihagytam a második sorból: érezzék
bocsi
hát 100%-ra biztos hogy nem!!! :D
pl nekem is majdnem mindenből 100% kell, hogy meg legyen a 450 pont, hiába lettek jók az írásbelik...
és én 4 évig tanultam, de attól még nem tudok 15nél több összefüggő mondatot elmondani pl egy olyan magyartételről, ami már akkor sem érdekelt...
és sajnos 1-2 mínuszpont is számít, szóval igenis tanulni kell !!!!
persze akinek jó a 3-4, vagy gyenge 5ös, az persze félvállról veheti... úgy tényleg nem nehéz, ott a forrás, vers.. de tökéleteshez igenis sokat kell tanulni...
ja és kérdező, UNOM a tanulást énis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!