Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Unja még vki rajtam kívül a...

Unja még vki rajtam kívül a szóbeli érettségikre való tanulást?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 11:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Inkább 100 vizsgaidőszak, minthogy még egyszer érettségi."

Gyere el egy márnöki képzésre, ahol nem bemész-mosolyogsz-ötös, és 100x érettségiznél inkább mint vizsgaidőszak...

15 tárgy 15 vizsga, 60 kreditért. Nyilván inkább 100 ilyen vizsgaidőszak mi...?

2011. jún. 5. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Orvosira járok...
2011. jún. 5. 13:50
 13/19 A kérdező kommentje:

okéé, én nem gondoltam volna, h ilyen lavinát indítok el!

csak azt szerettem volna, h akik az érettségire tanulnak nincsenek egyedül.

de akinek most van a vizsgaidőszak, írjon ki ő is egy kérdést.

amúgy én nem tudok nyilatkozni se arról, milyen dolgozni, se arról milyen egyetemre járni, de ha találkozok vkivel, aki pl. a középiskolai felvételi miatt izgul, nem fogom oltogatni, h bezzeg neki milyen könnyű. egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, h az életkorhoz mérten kell ezeket nézni.

ja, és azoknak se mondom, h milyen könnyű letenni a nyelvvizsgát, aki már másfél éve a nyelvvizsga-hiány miatt nem kap diplomát, pedig nekem már 2 is van.

köszönöm szépen a biztatást az együttérzőknek! :)

2011. jún. 5. 17:06
 14/19 A kérdező kommentje:

kihagytam a második sorból: érezzék

bocsi

2011. jún. 5. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is unom jah, soknak tűnik de valójában lehet később jövünk rá h ez nem is vészes, néztem tesóm 8.-os nyelvtankönyvét és ugyanezeket tanulják mint mi(szófajok, frazéma, hivatalos stílus stb..)így megnyugodtam, átolvasgatom őket és nem lesz baj remélem, 4 évig becsületesen tanultam csak nem lehet rossz, meg azért a 20 perc felkészülési idő+forrásanyagok is segítenek, tényleg csak a hülye nem csinálja meg legalább kettesre. Hajrá!
2011. jún. 5. 18:29
 16/19 A kérdező kommentje:
nekem nem a 2-es, hanem a 100 % kell...
2011. jún. 6. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Attól mert olvasgatod őket az nem 2-s szint, ez így is ismétlés a 4-5 év anyagát ismétled, valakinek az is elég h átolvassa és már tudja is.
2011. jún. 7. 07:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

hát 100%-ra biztos hogy nem!!! :D

pl nekem is majdnem mindenből 100% kell, hogy meg legyen a 450 pont, hiába lettek jók az írásbelik...

és én 4 évig tanultam, de attól még nem tudok 15nél több összefüggő mondatot elmondani pl egy olyan magyartételről, ami már akkor sem érdekelt...

és sajnos 1-2 mínuszpont is számít, szóval igenis tanulni kell !!!!

persze akinek jó a 3-4, vagy gyenge 5ös, az persze félvállról veheti... úgy tényleg nem nehéz, ott a forrás, vers.. de tökéleteshez igenis sokat kell tanulni...

ja és kérdező, UNOM a tanulást énis:)

2011. jún. 7. 09:43
 19/19 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!