Ciki, ha néha lógok a suliból? L/14
Szülőként azt mondom, hogy jujj, irgumburgum, szégyelld magad, meg hasonlóak.
Csakhogy előfordult velem is, mégis rendes ember lettem, a munkában meg soha nem csináltam hogy úgy jelentsek beteget, hogy nem is vagyok az, pedig már vagy 18 éve dolgozom... Illetve én nem rendszeresen lógtam a suliból, csak gimi harmadik osztályában, 1-2 hónapig, na akkor rengeteget hiányoztam.
Ne csinálj ebből rendszert, mert ha lebuksz, a szüleid utána lehet hogy sehová sem engednek el.
Mindjárt itt a nyár, bírd ki ezt a kis időt.
Sztem felesleges... Én soha nem lógtam el, de nem azért, mert stréber vagyok, hanem mert azzal csak a magad ellenségévé válsz, mert lemaradsz, esetleg nem érted meg a tananyagot. Inkább beültem melegedni :D
Bár érettségi évet elég komolyan vettem és osztályelső lettem, addig én is olyan 3-as tanuló vtam...
" mert azzal csak a magad ellenségévé válsz, mert lemaradsz, esetleg nem érted meg a tananyagot."
Na én pont így jártam abban az 1-2 hónapban.
Először csak 1-1 nap volt, utána meg már azért nem mentem, mert épp dolgozat lesz és nem készültem, ezt nem tudom, azt nem tudom, aztán mindig volt kifogás, hogy miért ne menjek.
A másik az, hogy a bizonyítványba bekerül a hiányzások száma, még az igazolt is. Ha megnézik a szülők, akkor számonkérhetik, hogy vajon miért volt ennyi, amikor te csak 3 napot voltál otthon nátha miatt télen..
13 vagyok.és még nem lógtam:D és erre büszke vagyok.(és nem vagyok stréber se)
viszont az egyik osztálytársam..először csak havi 1-2 nap..utána már heti 2-3 végül 2 hónapig nem jött,nem tudták leosztályozni se,mert annyi volt a hiányzása,és mert kderült,hogy lógott,és most az intézetben van..jah,nem is,mert hazaszökött,aztán pécsre költözött a "barátaival",aztán megtalálták,visszavitték a javítóba,de most megint itthon van..nagyon gáz a csaj:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!