Mit tudtok az ügyvéd foglalkozásról?
Figyelt kérdés
Elég sok minden akartam már lenni, és most talán még az ügyvéd is szóba jöhet. Tehát az lenne a kérdésem, hogy mennyire nehéz a jogi egyetem? Tudom hogy 5+3 év, azt olvastam a neten, de kb itt ki is merül amit tudok róla. Mondanátok nekem valami használhatót?2011. máj. 21. 18:54
1/4 anonim válasza:
sokat kell tanulni, nagyon nagy a lexikális anyag, amit visszakérnek. a szorgalmi időszakuk elég laza, de a vizsgaidőszak durva...
2/4 anonim válasza:
A jogi végzettségűekből Dunát lehet rekeszteni, és utána nem kapsz munkát. Ügyvédnek csak akkor menj, ha a nagypapád, az apád ügyvéd, mert idegen ügyvédi irodába nem vesznek fel. Ez kihalásos alapon megy a családban. Vagy elmehetsz állami szervhez fillérekért, rabszolgának! Nem ajánlom a jogi pályát, ha el is végzed, nem lesz munkád.
3/4 A kérdező kommentje:
:(
2011. máj. 21. 19:31
4/4 anonim válasza:
Bla bla bla. Unalmas már ez a Dunás példa, valami újat is kitalálhatnátok már, vagy csak ennyi a kreativitás?
Kérhetném, hogy mutass valami megbízható forrást ezen vélemény bizonyítására, de inkább nem teszem.
A szakmabeliket teljesen mást mondanak, a statisztikák is, ha hiteles adatot akar valaki, az ne itt kutakodjon, mert csak az ilyen idiotokba fog belefutni, akik valamikor hallottak valamit valakitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!