aza problémám..igen tudom..rossz helyre irtam..de hova irjam.. hogy holnap a suliból gyakorlatilag minden felsős elmegy osztálykirándulásra..de én nem mert nem sok kedvem van...azt mondta az ofő hogy akkkor ha ott maradok be kell hogy menjek a suliba..és festenem kell a keritést ...meg dolgozni kell...sztem nem dolgozhatok :
1. azért mert nem fizetnek érte.
2. az iskola nem "dolgozó" szal..nem dolgoztathatnak ..mert az "gyerekmunka" ....
Lehet, hogy nem dolgoztathatnak, de ha nem mégy kirándulni, akkor be kell menned az iskolába. Ugyanis nem kaptál szabadságot. Legfeljebb beültetnek egy másik osztály óráira.
De azt meg nem tudom felfogni, miért kell balhézni, ahelyett, hogy simán elmennél a többiekkel kirándulni.
2011. máj. 19. 21:13
2/12 anonim válasza:
arra nem kötelezhetnek, hogy fess, de órára be kell menned, akkor viszont már meggondolandó, hogy melyiket válaszd :D
2011. máj. 19. 21:18
3/12 anonim válasza:
1. Be kell menned az iskolába, mert az osztálykirándulás iskoali napnak számit, tehát vagy oda mégy, vagy a suliba.
2. Az iskolában úgy foglalkoztatnak, ahogy akarnak, ezt lehet gyakorlatnak minösiteni.
3. Ha sokat hözöngsz, akkor csak magadat járatod le, meg még a tanárok is megutálnak.
Csináld amit mondanak és fogd be a szád!
2011. máj. 19. 21:18
4/12 anonim válasza:
rossz a hozzáállás, nem azért kell festeni, mert muszáj, hanem mert egy igényes környezetben valószínűleg te is jobban érzed majd magad
2011. máj. 19. 21:23
5/12 anonim válasza:
Majd kérd meg, hogy igazolják önkéntes munkaként, és akkor néhány órát összegyűjtesz az érettségihez!
2011. máj. 19. 21:31
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem kell bemenned órára sem. Melyik tanár írna be, hogy nem voltál óráján? Hát nem is tartott aznap órát, mire adna igazolatlant?
2011. máj. 19. 21:32
7/12 anonim válasza:
utolsó, attól, hogy óra nem lesz tartva, még tanítás nélküli iskolai nap van, kötelessége bemenni a kérdezőnek
2011. máj. 19. 21:34
8/12 anonim válasza:
voltam már én is úgy h nem mentem el osztálykirándulásra, és akkor ugye nekünk is jött a szöveg, h akkor kell menni suliba. de nálunk ez csak ilyen üres "fenyegetés" volt. nem mentem be suliba és a kutya se kérdezte h hol voltam, se igazolatlan, se semmi. ja és ez minden évben így volt ha vkinek nem volt kedve kirándulni menni, akk nem ment be, és nem lett belőle semmi. lehet veled se lenne semmi ha gondolnál egyet és nem mennél be(persze nem akarlak erre biztatni:D:D)
2011. máj. 19. 21:47
9/12 anonim válasza:
Megvan még a 3 nap szülői igazolásod? Ha igen, akkor nem aggódnék ezen, ha felelősségre vonnak, hogy miért nem voltál majd íratsz velük egyet. :)
2011. máj. 19. 21:51
10/12 A kérdező kommentje:
1. mindenképpen be kell menni
2. szörnyen rossz az osztály közösség és ezért nem megyek kirándulni..amugy meg köteleztek rá hogy menjek kirándulni.de anyám elintézte.
3. ez egy elég elit suli...szal sztem ha ezt mondták biztosan ugylesz.
4. minden felsős elment amint mondtam...szal nincs óra amire be mennék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!