Nincs igazam? 14L
amint összegyűlik 3-4-5 ezer forintom, máris rohanok vásárolni. általában a h&m-ben szoktam. rájöttem, hogy ott nagyon silány termékek vannak, ráadásul nagyon tömegcucc. tiszta kínai áru.
arra gondoltam, hogy inkább akkor megyek el vásárolni, ha 20 ezer ft-om gyűlt össze. így lehet hogy kevesebbszer megyek de mondjuk a ZARA-ban, vagy a promodban vásárolok. veszek egy levi's gatyát, vagy egy drágább csizmát. lehet hogy ezek is kínában készültek de szerintem sokkal de sokkal jobb minőségűek (tapasztalat) és nincs mindenkinek olyanja.
pl veszek egy 1200 Ft-os szoknyát a h&mben, vagy egy 4500 Ft-osat a promodban, és a promodosat tudom hordani ősszel harisnyával, nyáron meg simán anélkül, de a h&m-est més nyáron is kellemetlen, mert olyan "nyiszlinyoszli" anyag.
nem lenne érdemesebb?
14L
eddig mindig sajnáltam pénzt kidobni egy drágább sálra vagy valamire és megvettem olcsóbban pl a Bershkában vagy a H&M-ben de mindig csalódott leszek utána..
turikban is szoktam vásárolni, mert ott igaz hogy használtam veszem meg de olcsó és sokkal jobb minőség. ezt a szokásomat tetrmészetesen megtartom.:)
persze végletekbe sem esnék. tehát nem vennék meg egy sálat 10ezerért, vagy ilyesmi.
ja, a promodban is nézz azért körül. én jól bevásároltam ott csizmából, a mangoban pedig felsőkből és pulcsiból... szóval jól fogdosd meg az anyagot és ne csábulj el feltétlenül, mert az sem tart sokkal tovább.
ha igazán minőséget akarsz,akkor varrass vagy nézz szét butikokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!