Nincs igazam? 14L

Figyelt kérdés

amint összegyűlik 3-4-5 ezer forintom, máris rohanok vásárolni. általában a h&m-ben szoktam. rájöttem, hogy ott nagyon silány termékek vannak, ráadásul nagyon tömegcucc. tiszta kínai áru.

arra gondoltam, hogy inkább akkor megyek el vásárolni, ha 20 ezer ft-om gyűlt össze. így lehet hogy kevesebbszer megyek de mondjuk a ZARA-ban, vagy a promodban vásárolok. veszek egy levi's gatyát, vagy egy drágább csizmát. lehet hogy ezek is kínában készültek de szerintem sokkal de sokkal jobb minőségűek (tapasztalat) és nincs mindenkinek olyanja.

pl veszek egy 1200 Ft-os szoknyát a h&mben, vagy egy 4500 Ft-osat a promodban, és a promodosat tudom hordani ősszel harisnyával, nyáron meg simán anélkül, de a h&m-est més nyáron is kellemetlen, mert olyan "nyiszlinyoszli" anyag.

nem lenne érdemesebb?

14L

2011. nov. 13. 19:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

eddig mindig sajnáltam pénzt kidobni egy drágább sálra vagy valamire és megvettem olcsóbban pl a Bershkában vagy a H&M-ben de mindig csalódott leszek utána..

turikban is szoktam vásárolni, mert ott igaz hogy használtam veszem meg de olcsó és sokkal jobb minőség. ezt a szokásomat tetrmészetesen megtartom.:)

persze végletekbe sem esnék. tehát nem vennék meg egy sálat 10ezerért, vagy ilyesmi.

2011. nov. 13. 19:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod,de az én tapasztalatom,hogy nem minden esetben érdemes megvenni a 20 ezer forintos nadrágot. Nekem a legjobban a turkáló jött be.. olcsó vannak új cuccok amik nem használtak,vagy kevésbé és annál egyedibb cuccokat nem fogsz találni.
2011. nov. 13. 19:46
 3/13 zkriszti3 ***** válasza:
31%
A turkáló is jó mert már valaki kipróbálta és bizonyított.Én inkább a piacon vásárolok magyar kereskedőktől magyar árut (nézem a származási helyet )mint külföldi kereskedők zsebét tömjem.Az élelmiszerekkel más a helyzet.Vettem már drága csizmát ami 1 hónap alatt tönkre ment,és olcsót ami évekig kitartott.
2011. nov. 13. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ja, a promodban is nézz azért körül. én jól bevásároltam ott csizmából, a mangoban pedig felsőkből és pulcsiból... szóval jól fogdosd meg az anyagot és ne csábulj el feltétlenül, mert az sem tart sokkal tovább.

ha igazán minőséget akarsz,akkor varrass vagy nézz szét butikokban.

2011. nov. 13. 20:58
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Csak annyit tudnék ehhez szólni,hogy pénz kidobás 14 évesen serdülőként drága cuccokat vásárolni,úgyis kinövöd nagyon hamar,a másik lehet te azt hiszed egyedi ruhát veszel közben a fél tini társaság ugyanabban járkál. A turi jó hely már ha találsz a méretedben ruhát ,nekem S-M a méretem 175cm vagyok de szinte sose találok olyan ruhát ami tetszik,én már nem növök 22 évesen,de még így sem veszek 10-20 ezrekért ruhát,max kabátot vagy nadrágot,esetleg csizmát ha nem találok olcsóbbat,és jó minőségűt,de ha a szüleidet nem zavarja hogy ennyire szórod a pénzt,legalább te gondolkozzál,hogy mennyire éri meg venni valamit 20ezerét amit lehet csak 3-4 hónapig hordhatsz.
2011. nov. 14. 11:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Nincs.
2011. nov. 14. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
És miben kell,hogy igazad legyen? Nincs igazad van,ha azt hiszed, hogy 5 ezer forintot kikéne baxni 1 ringyerongyos szoknyára... Abból a 20 ezer forintból több ruhát is tudsz venni, és olcsóbbat is. Vagy költsd csizmára, és kabátra. Az jövőre is jó lesz.
2011. nov. 14. 16:21
 8/13 A kérdező kommentje:
nem fogok már nőni.. majdnem 180 cm vagyok
2011. nov. 14. 18:56
 9/13 anonim ***** válasza:
azt te nem tudhatod,21 éves korodig fejlődsz,de felesleges neked magyarázni szórd a szüleid pénzét ha ennyire menegedhetik
2011. nov. 14. 19:05
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Levi's gatya? Nagyon helyes, végre egy lány akinek van ízlése. Én is mindig azt veszek, és szerintem baromi minőségi. Pesti vagy?
2011. nov. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!