Valóban baromi nehéz az állatorvosi?
Érettségiztem, általános orvosira akarok menni, de nem is értem miért nem jelöltem meg az állatorvosit. Azt hiszem azért, mert anyu mondta, hogy nehéz nagyon, és én elkönyveltem, hogy nekem az akkor úgyse menne.. Imádom az állatokat, hatalmas empátia van bennem, nagyon tudom őket sajnálni, ha valami bajuk van, és jó segíteni nekik.
Na de most nem is ez lenne a lényeg, hogy mennyire nehéz? Azt tudom, hogy nehéz, de anyu mondta, hogy hallotta a kollégájától, hogy az általános orvosinál sokkal, de sokkal nehezebb, és a fia nagyon okos volt, de sokszor egy hajszálon múlott, hogy elvégezheti. Komolyan ennyire brutális?:(
L/18
(Azért kérdezem, mert benne van a pakliban, hogy nem fog összejönni az orvosi.. )
Szia!
Én oda járok, nem sokára végzek. Hát tényleg nagyon nehéz. Nem voltam sose egy buta gyerek én se, de megszenvedtem rendesen. :) Viszont ha tényleg ezt szeretnéd, akkor vágj bele! Egész életedben bánnád, ha meg sem próbálod. Én is bántam volna. Bár én nem jártam az orvosira, de legalább olyan nehéz, mint az. Sőt... A felelősség ott valóban nagyobb, de az állatorvosoknál sem kicsi. Pl. állatorvosok foglalkoznak élelmiszerhigiéniával, ha valamit elnéznek, emberek betegedhetnek, halhatnak meg. És vannak nagyon értékes állatok (pl. versenyló), egyre gyakoribbak a perek velük kapcsolatban. Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!