Félek? Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
félek isklába menni pedig minden nap tanulok.csak jo jegyeim vannak,de mégis félek.Mit tegyek?2011. máj. 9. 20:41
1/5 anonim válasza:
Szard le a megfelelniakarást és az elvárásokat. Élj magadnak, fejleszd az egódat olyan szintre, hogy ne akarj másoknak megfelelni.
2/5 anonim válasza:
mitől félsz? sulitól? tanártól? diáktól? úttól? forgalomtól? kimenni a lakásból?
3/5 anonim válasza:
Velem is volt ilyen régen. Olyan 8-9 éves koromban mindig féltem, nem tudom mitől. A holnaptól, attól, hogy suliba kell menni. És olyan rossz érzésem volt ezzel kapcsolatban. Nagyon nyomasztó érzés. :S Mostanra már elmúlt, és boldogan megyek suliba.
4/5 anonim válasza:
Nem kell tökéleteset alakítanod minden nap. Engedd meg magadnak, hogy hibázol. Hagyj mozgásteret!
5/5 anonim válasza:
emiatt nem kell parázni ha tanköteles vagy nem rúghatnak ki bármit is teszel ha nem vagy akkoris 250 után pótvizsgára küldhetnek ha nincs elég jegyed vagy rosszak de mivel nem no para,én 9 különböző suliba jártam,csomót hiányoztam ,szar jegyeim voltak ,nem tanultam ,szemét tanáraim voltak és oszt.társaim de engem ez mégse érdekelt...nem pazaroltam az idegsejtjeimet arra hogy a suli miatt aggódjak ...elmúlnak a rossz idők és jönnek jobbak...felesleges félni később röhögni fogsz rajta hogy ilyen semmiségtől féltél,az életben vannak sokkal rosszabb helyzetek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!