Főiskola előtt OKJ? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Arra gondoltam, hogy mielőtt főiskolára mennék elvégzek egy OKJ képzést. Utána mennék főiskolára. Ha így döntök, akkor ez egy vagy két év kiesést jelent. Az érettségit újra kell csinálnom a jelentkezéshez, vagy csak simán jelentkezhetek?
(Csak értelmes válaszokat szeretnék kapni!)
Szia!
Szerintem NE menj fősuli előtt OKJ képzésre.Sajnos én ezt tettem,és most már nagyon bánom.Persze,jó volt mert amúgy sokkal könnyebb mint egy fősulis/egyetemi szak,és addig legalább "pihenhettem",az volt a tervem h megcsinálok alatta 2 nyelvvizsgát,de ebből csak egy jött össze ami amúgy is meg lett volna, szóval: IDŐPAZARLÁS! Ja, és semmit nem ér!!!Most fősulis szakon tanulok közgázt és szidom magam h miért nem rendesen gimi után kezdtem. Arról nem is beszélve h már diplomás lehetnék, mert az FSZ képzésem 2éves volt a fősuli meg ugye 3év...
Újra érettségizned nem kell, max ha nincs elég pontod és javítani szeretnél, mert mondjuk nem tudod állni a tandíjat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!