Közép, angol ÉRETTSÉGI 2011?
Figyelt kérdés
Kinek, hogy ment? Mi nem ment?? Nehéznek tartottátok-e vagy sem? Hmm???2011. máj. 5. 11:41
21/32 anonim válasza:
14:17. a szövegértésnél a vizsgapont több, mint a feladatpontszámod....
22/32 anonim válasza:
az csak egy példa volt ... Nem hiszem el, hogy ennyire pihent agyú vagy, hogy azt nem látod át.
23/32 anonim válasza:
összegészében szerintem jól ment, de a listening 3. részét végig tippeltem.. nem is értem h azt a feladatot hogy gondolták...
24/32 anonim válasza:
a javítókulcs szerint a szövegértésben 1 pontot vesztettem,nyelvhelyességnél 4-et,listeningnél pedig 3-at ,de az utóbbit én is kicsit nehéznek éreztem.De úgy ír néhány hozzászóló,mintha a 85% annyira rossz lenne,szerintem az elég jó,hiszen 5-ös ha jól tudom :)
25/32 anonim válasza:
Na a megoldókulcs szerint kiszámoltam a pontjaimat, úgy, hogy a levélnél pár pontot levontam (hátha vonnak le nyelvhelyességért vagy bármiért), meg a listening 3. feladatra egy pontot se adtam (de reménykedek hogy a tippekből legalább 1-2 pont összejön). A reading max. pontos lett, nyelvtanban 2-t veszítettem. Így lett 78% az eredményem amit számoltam. Reménykedek, hogy jönnek még pluszpontok a levélnél (hátha max. pontos lett mindkettő). Ha 80% kereken megvan már nagyon boldog lennék, de mindegy, mert szóbelin úgyis meglesz az ötös. Megnyugodtam, mégis jobban sikerült, mint amit először hittem. :)
26/32 anonim válasza:
egyébként itt a javítókulcs,a hivatalos,listening is,ha valaki még nem látta [link]
27/32 anonim válasza:
Nekem összesen az írásbeli 90% lett, nagyon örülök :)
29/32 anonim válasza:
13.55ös vagyok és megkaptuk kijavítva az érettésgit:D 96%os lett nekem,szóval max szóbelivel csak 97%os lehet:/ De legalább nyugodt szívvel mehetek emeltezni. Az olvasottam és a levelem hibátlan, 1 hibám lett a nyelvtanban és 3 a hallgatózásban.
30/32 anonim válasza:
Előző vagyok és nálunk mindenkinek az osztályba 94-96%os lett az írásbeli és mindenki úgy ült, mintha most buktunk volna meg:S Az egyik otársam tényleg majdnem sírt. Hát igen, azt hiszem maximalisták vagyunk a javából:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!