Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2011 - angol emelt szóbeli?

2011 - angol emelt szóbeli?

Figyelt kérdés

Légyszi, akik már túl vagytok rajta, mondjátok, milyen volt? Eléggé félek tőle, izgulós vagyok. :/

Előre is köszönöm szépen. :)

2011. jún. 2. 20:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem könnyű volt, 10 éve tanulom, de nem készültem rá túl sokat, és nem is stresszeltem =P Az angolhoz valahogy jó érzékem van
2011. jún. 2. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
mármint angolt 10 éve tanulom, de érettségire nem készültem sokat xP
2011. jún. 2. 20:57
 3/14 A kérdező kommentje:

gratulálook :D örülök, hogy ilyen magabiztos vagy. :) én is 8 éve tanulom, majd meglátjuk. :D

elmondanád, te milyen kérdéseket, provokatív állítást, képet kaptál? ^^

2011. jún. 2. 21:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Nos tőlem megkérdezték (mivel elsőként mentem be vizsgázni hajnali 9-kor) mikor keltem fel, mit fogok csinálni a vizsga után, tudtam-e aludni éjjel :D És azt, hogy az embert milyen módon éri stressz a mindennapokban.

Aztán érvelésként az iskolai büfék bezárását kaptam, én ellene érveltem, azazhogy nem kéne bezárni őket.

A képes feladatban pedig szellemi-fizikai munkákat, állásokat kellett összehasonlítanom (blue és white collar jobs, azt hiszem). A képeken egy irodai munkás, egy laborasszisztens, egy kertész és egy kőműves volt, és megkérdezték, melyik munkát választanám a 4 képről.

Ennyi volt nagyjából, 15 perc alatt végeztem =)

2011. jún. 2. 21:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok az előttem szólónak, remélem jó eredményt értél el (:

Amúgy nektek milyen lett az írásbeli?

Én a szóbelitől nagyon-nagyon félek... Még csak 4 éve tanulom az angolt és valahogy nem bízom abban, hogy menni fog :S

2011. jún. 2. 23:40
 6/14 A kérdező kommentje:

90%os lett az írásbelim, de beszélni sosem tudtam, olyan lassan nyögök ki valamit, mint a lajhár. még magyarul se tudnék egy pár témáról 5-10 percig beszélni bakker, nemhogy folyamatosan angolul... :/ majd meglátjuk.

neked milyen lett? :) amúgy pedig sok szerencsét. ;) most már nem nagyon tudsz segíteni a dolgon, egyél sok csokit. xD :D

2011. jún. 3. 00:33
 7/14 A kérdező kommentje:
ja, és köszönöm szépen a leírást. :D
2011. jún. 3. 00:33
 8/14 Jázmin_ válasza:

Nem tudom mennyire hülyeség hogy válaszolok én is, mert én tavaly voltam... fene tudja mennyit változott.

Szóbelin elég nyomorult témát kaptam (legalábbis számomra), nem igazán tudtam köpni nyelni hozzá... (elképzelésem nem volt a "helyes" válaszról). Valami olyan, hogy vannak olyan törzsek akárhol, akik önként választják, hogy elektromosság stb nélkül élnek, és mit gondolok ez miért van...

Makogtam össze vissza, de azt "folyamatosan" :) Ki lehet tölteni az a dolgokat töltelék szöveggel, pl: hogy uh, ezen el kell gondolkodnod meg ilyenek.

A "tanárnő" kiejtése valami brutális volt, legalább három alkalommal kellett visszakérdeznem (pedig éltem angol anyanyelvű földön előtte...), viszont az elején elmondták, hogy egy valamit max kétszer ismételnek, ezt nem haladtam meg:)

Azt hittem megbukok, ehelyett 90%-os lettem, úgyhogy ne aggódj... nézd át a töltelék dolgokat:)

CSak ügyesen! :)

2011. jún. 3. 07:53
 9/14 anonim ***** válasza:
a 74 %-os vagyok. Hát igen, én is remélem, hogy nem blicceltem el, 85 %-os lett az írásbelim, remélhetőleg javítottam valamit rajta szóbelivel :D
2011. jún. 3. 09:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Könnyű volt. Tegnapelőtt volt. 4 éve tanulok angolt. 76%-os lett az írásbeli. A szóbelin az evés volt a társalgás, a koedukáció a vita, a közlekedési eszközök a képleírás. Remélem nem volt sok hibám. :) Majd írd meg, neked milyen lett.
2011. jún. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!