Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Közép, angol ÉRETTSÉGI 2011?

Közép, angol ÉRETTSÉGI 2011?

Figyelt kérdés
Kinek, hogy ment? Mi nem ment?? Nehéznek tartottátok-e vagy sem? Hmm???
2011. máj. 5. 11:41
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Összességében a listening mindenkinek sz@rul ment....lehet akkor a feladat nem volt megfelelő!!!

Gyakoroltam az elmúlt éveke listening-eivel és azok tök jól mentek, bíztam is ebben a faladatban...de ez a feladat...-.-"

2011. máj. 5. 13:29
 12/32 anonim ***** válasza:
50%

ezek idén direkt meg akartak minket szivatni... méghogy alapfok-középfok ötvözete az érettségi... ez a listening véletlenül se olyan. megnéztem a megoldásaimat, ha ez az idei érettségi nem lett volna ilyen szivatós, 95% lenne az érettségim, mert ugye a nyelvtani részben is hibáztam, volt ahova szerintem az enyém is jó lenne nyelvtanilag csak az ugye nincs a megoldókulcsba, pl én az egyik helyett "who"t irtam "and" helyett. de ezen még nem is akadnék ki.. a listening............. :( leviszi egy csomó %kal, komolyan, nem tudom elhinni... :(

85%-os érettségin mennyit tud javitani a szóbeli?

2011. máj. 5. 13:41
 13/32 anonim ***** válasza:
25%
Nekem 91% lett a megoldások alapján:S Jobbat akartam, de talán a szóbeli felviszi-remélem :D Meglepetésemre a hallásutániban csak 2 hibám lett ,pedig azt nagyon nem tudtam:O
2011. máj. 5. 13:55
 14/32 anonim ***** válasza:
25%

Ilyen jól sikerülnek az angol érettségik nektek... tök jó! Nekem jó esetben ha lesz 85% az írásbeli örülök nagyon -.-"

Annyira rossz volt a listening, nagyon lehúzta.

2011. máj. 5. 13:57
 15/32 anonim ***** válasza:
ÉN IS who-t írtam oda, ahova elvileg and-et kellett volna.. persze ez még nem hivatalos javítókulcs, amit néztem, remélem, hogy így feljön majd még pár pont, amúgy elég siralmasan sikerült a nyelvtan meg a hallás magamhoz képest:SSS hát ez van, nem tud valaki egy oylan javítókulcsot, ahol fent van a hallott szöveg értés?
2011. máj. 5. 14:05
 16/32 anonim ***** válasza:
amúgy a szóbeli, ha max. pontszámos, akkor asszem még 5%-ot tud javítani;) úgyhogy hajrá
2011. máj. 5. 14:06
 17/32 anonim ***** válasza:
azt valaki nem tudná leírni, hogyan kell átszámolni a pontokat? mert ugye pl. nyelvtan nem 28-nak számít hanem 18-nak és a szövegértés pedig 30 helyett 33-nak ha jól tudom.
2011. máj. 5. 14:08
 18/32 anonim ***** válasza:

Egyenes arányosság. Pl: Szövegértésből a feladatokban ellehet érni 28 pontot, te szerzel 25 pontot. Azonban ez az érettségi pontokban 33 pontot jelent. A kérdés, hogy ez a 25 pont mennyit jelent.

28 pont ---- 25 pont

33 pont ---- x pont

Keresztbe szorzol majd elosztod 28-al:

(33*25)/28=x

x=29 pont

2011. máj. 5. 14:17
 19/32 anonim ***** válasza:

oké persze ezt értem

de megvan adva hogy ez meg ez ennyi és ennyi pontot jelent. én anno német érettségin kiszámoltam és aztán meglepődtem hogy mégsem annyi pontom lett, mert nem rendesen kerekítenek.

...

mindegy :D majd kivárom.

2011. máj. 5. 15:35
 20/32 anonim válasza:
ma 13:55 te hol nézted meg a hallgatásértés megoldásait? am én is előrehozottat tettem, az olvasott szöveg max lett, a nyelvtanban két hibám volt (possession és a then) (a nem hivatalos megoldókulcs szerint) a hallgatásértés borzalmas lett, ahol kikellett javítani szavakat ott 4 mondatnál semmit nem tudtam írni, az ab karikázóst meg tippeltem :S a levél viszont jó volt
2011. máj. 5. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!