Közép, angol ÉRETTSÉGI 2011?
Összességében a listening mindenkinek sz@rul ment....lehet akkor a feladat nem volt megfelelő!!!
Gyakoroltam az elmúlt éveke listening-eivel és azok tök jól mentek, bíztam is ebben a faladatban...de ez a feladat...-.-"
ezek idén direkt meg akartak minket szivatni... méghogy alapfok-középfok ötvözete az érettségi... ez a listening véletlenül se olyan. megnéztem a megoldásaimat, ha ez az idei érettségi nem lett volna ilyen szivatós, 95% lenne az érettségim, mert ugye a nyelvtani részben is hibáztam, volt ahova szerintem az enyém is jó lenne nyelvtanilag csak az ugye nincs a megoldókulcsba, pl én az egyik helyett "who"t irtam "and" helyett. de ezen még nem is akadnék ki.. a listening............. :( leviszi egy csomó %kal, komolyan, nem tudom elhinni... :(
85%-os érettségin mennyit tud javitani a szóbeli?
Ilyen jól sikerülnek az angol érettségik nektek... tök jó! Nekem jó esetben ha lesz 85% az írásbeli örülök nagyon -.-"
Annyira rossz volt a listening, nagyon lehúzta.
Egyenes arányosság. Pl: Szövegértésből a feladatokban ellehet érni 28 pontot, te szerzel 25 pontot. Azonban ez az érettségi pontokban 33 pontot jelent. A kérdés, hogy ez a 25 pont mennyit jelent.
28 pont ---- 25 pont
33 pont ---- x pont
Keresztbe szorzol majd elosztod 28-al:
(33*25)/28=x
x=29 pont
oké persze ezt értem
de megvan adva hogy ez meg ez ennyi és ennyi pontot jelent. én anno német érettségin kiszámoltam és aztán meglepődtem hogy mégsem annyi pontom lett, mert nem rendesen kerekítenek.
...
mindegy :D majd kivárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!