Szerintetek egy gimnazistának vagy egy szakiskolásnak a nehezebb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 21:38
1/21 anonim válasza:
Feltehetted volna ugy is ezt a kerdest, hogy normalis kornyezetben akarsz tanulni (gimi) vagy retkes ciganyok kozott (szakiskola). Nem veletlen h keves a szakmunkas. Magyar nem megy a csurhe koze. A cigany meg nem dolgozik.
2/21 anonim válasza:
szakiskolás. az nem csürhe szerintem egyáltalán, vannak normális szakmák mint pl elektroteknikus meg szakács. (én jártam mindkettőre :P) Sokkal nehezebb mert itt dolgozni kell.
3/21 anonim válasza:
Konnyebb a szaksuli mert semmire sem viszed vele es baratkozhatsz jarkalo szardarabokkal. Nem veletlen hogy gimikben 5 ciganyt latsz 4 osztalyban ott meg 4 bol 2 osztaly csak az
4/21 anonim válasza:
utolsónak: az én gimnáziumomban egy roma sem tanul... nagyon jó suli. mondhatja akárki, hogy rosszindulatú vagyok, de nem véletlenül nem tanulnak itt cigányok. ők a város szakmunkásképzőjében nyomják.
amúgy nagyon nem jó ez a mostani tendencia. de ez van.
5/21 anonim válasza:
más dolgokat tanulnak de egy rendes szaközép plusz éretségivel lehet töbre jutsz egy mérnöki egyetemen:) én egy elég huzos gimit végeztem és bekerültem bme re van egypár szaközepes srác aki műszaki rajzokat elektrotechnikát ujjábol rázza ki mert ők ilyet rentgeteget csináltak köznbe ezen az évfolyam 3/4e elhasal...matekon meg én vagyok előnybe mert én gimibe taultam többváltozos integrálást is őkmeg deriválni se
6/21 anonim válasza:
Már ne haragudjanak az előttem szólók akik azt állítják,hogy a szakiskolákban sok a cigány...én 4 évig jártam szakközépbe,érettségiztem,és kb a mi sulinkba 1000 emberből 5 cigány van...ennyit erről...
7/21 anonim válasza:
a gimisek el vannak szállva maguktól. Én ugyen nem szakiskolába, hanem középiskolába járok, de már minket is lenéznek a "gimisek", pedig nem egy gimit tudok, akik elitnek mondják magukat, és nálunk 1000X-el nehezebbek követelméynek, a tanárok is keményebbek, csak ők ezt nem látják be. Többre fog menni egy szakács pl, mint egy médiaszakon végzett büfészakot hallgató. És jobb ha ezt belátjátok,mert ez így van
8/21 anonim válasza:
Elég rossz, hogy így gondolkoztok. Attól, hogy valaki szakmunkás, vagy gimnazista, nem különbözteti meg őket semmi, csak az, hogy a szakiskolás szerez szakmát és éretségit nem, a gimnazista pedig fordítva. Ha te gimnáziumba mész és utána szakmát tanulsz, akkor ugyanott vagy, mivel, az OKJ-s képzés és a szakmunkás szakmai bizonyítvány szinte egy és ugyanaz.
9/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Egyébként én is szakis vagyok (kőműves) és néha rettentő kellemetlenül érzem magam a buszon, a gimisek közt munkásruhában. Nagyon feszélyez, hogy néznek, úgy érzem, hogy lenéznek.
2011. máj. 3. 22:14
10/21 anonim válasza:
Egyesek tényleg lenéznek, de ne foglalkozz velük.
Az a lényeg, hogy szeresd a munkád. :)
Ők semmire se fognak menni pl. egy bölcsész diplomával (tisztelet a kivételnek, nem akarok megbántani senkit).
Aki pedig normális szakra jár, az pedig nem fog lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!