Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek egy gimnazistának...

Szerintetek egy gimnazistának vagy egy szakiskolásnak a nehezebb?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 21:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
Feltehetted volna ugy is ezt a kerdest, hogy normalis kornyezetben akarsz tanulni (gimi) vagy retkes ciganyok kozott (szakiskola). Nem veletlen h keves a szakmunkas. Magyar nem megy a csurhe koze. A cigany meg nem dolgozik.
2011. máj. 3. 21:41
 2/21 anonim válasza:
0%
szakiskolás. az nem csürhe szerintem egyáltalán, vannak normális szakmák mint pl elektroteknikus meg szakács. (én jártam mindkettőre :P) Sokkal nehezebb mert itt dolgozni kell.
2011. máj. 3. 21:43
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Konnyebb a szaksuli mert semmire sem viszed vele es baratkozhatsz jarkalo szardarabokkal. Nem veletlen hogy gimikben 5 ciganyt latsz 4 osztalyban ott meg 4 bol 2 osztaly csak az
2011. máj. 3. 21:45
 4/21 anonim ***** válasza:
51%

utolsónak: az én gimnáziumomban egy roma sem tanul... nagyon jó suli. mondhatja akárki, hogy rosszindulatú vagyok, de nem véletlenül nem tanulnak itt cigányok. ők a város szakmunkásképzőjében nyomják.

amúgy nagyon nem jó ez a mostani tendencia. de ez van.

2011. máj. 3. 21:50
 5/21 anonim ***** válasza:
más dolgokat tanulnak de egy rendes szaközép plusz éretségivel lehet töbre jutsz egy mérnöki egyetemen:) én egy elég huzos gimit végeztem és bekerültem bme re van egypár szaközepes srác aki műszaki rajzokat elektrotechnikát ujjábol rázza ki mert ők ilyet rentgeteget csináltak köznbe ezen az évfolyam 3/4e elhasal...matekon meg én vagyok előnybe mert én gimibe taultam többváltozos integrálást is őkmeg deriválni se
2011. máj. 3. 21:57
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Már ne haragudjanak az előttem szólók akik azt állítják,hogy a szakiskolákban sok a cigány...én 4 évig jártam szakközépbe,érettségiztem,és kb a mi sulinkba 1000 emberből 5 cigány van...ennyit erről...
2011. máj. 3. 22:00
 7/21 anonim ***** válasza:
a gimisek el vannak szállva maguktól. Én ugyen nem szakiskolába, hanem középiskolába járok, de már minket is lenéznek a "gimisek", pedig nem egy gimit tudok, akik elitnek mondják magukat, és nálunk 1000X-el nehezebbek követelméynek, a tanárok is keményebbek, csak ők ezt nem látják be. Többre fog menni egy szakács pl, mint egy médiaszakon végzett büfészakot hallgató. És jobb ha ezt belátjátok,mert ez így van
2011. máj. 3. 22:02
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
Elég rossz, hogy így gondolkoztok. Attól, hogy valaki szakmunkás, vagy gimnazista, nem különbözteti meg őket semmi, csak az, hogy a szakiskolás szerez szakmát és éretségit nem, a gimnazista pedig fordítva. Ha te gimnáziumba mész és utána szakmát tanulsz, akkor ugyanott vagy, mivel, az OKJ-s képzés és a szakmunkás szakmai bizonyítvány szinte egy és ugyanaz.
2011. máj. 3. 22:05
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Egyébként én is szakis vagyok (kőműves) és néha rettentő kellemetlenül érzem magam a buszon, a gimisek közt munkásruhában. Nagyon feszélyez, hogy néznek, úgy érzem, hogy lenéznek.

2011. máj. 3. 22:14
 10/21 anonim ***** válasza:
53%

Egyesek tényleg lenéznek, de ne foglalkozz velük.

Az a lényeg, hogy szeresd a munkád. :)

Ők semmire se fognak menni pl. egy bölcsész diplomával (tisztelet a kivételnek, nem akarok megbántani senkit).

Aki pedig normális szakra jár, az pedig nem fog lenézni.

2011. máj. 3. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!